Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Constantin, mesaj în timpul ședinței PNL: 'Cred că este eficient ca președintele partidului să conducă un guvern sau o coaliție'

Inquam Photos / Octav Ganea
daniel constantin pnl

Daniel Constantin a declarat marți seară, la B1 TV, că, deși nu s-a ajuns la o concluzie în PNL privind propunerea de premier, s-a apreciat că trebuie să se facă un guvern cât mai rapid.

„Există voință politică să se facă un guvern cât mai repede pentru că știu că toată lumea așteaptă asta, să ne ocupăm de ce e cu adevărat important. În programul de guvernare vor exista măsuri importante, și creșteri de venituri, nu știu dacă vorbim de creșteri de salarii, dar cu siguranță vorbim de creșteri de pensii și salarii. Va exista un procent important pe zona de investiții. Nu am ajuns la o concluzie în ceea ce privește premierul. Avem un mandat ca viitorul guvern să se formeze în jurul PNL.

E foarte greu acum să se construiască încrederea peste noapte. Să avem încredere că domnul Ciolacu dacă va fi prim-ministru va implementa măsurile noastre liberale, cum și celor de la PSD le e greu. S-a găit această soluție pentru implementarea măsurilor de stânga și de dreapta.

O reformă a statului este necesară. Am aprecizat ce a spus premierul Cîțu, că poate e bine să ne recunoaștem și anuite greșeli sau lucruri făcute imcomplet, că poate am fi putut face mai mult. Reforma statului înseamnă o repoziționare, anularea unor posturi care nu pot fi ocupate”, a spus daniel Constantin.

În ceea ce privește opțiunea sa privind propunerea pentru funcția de premier, Daniel Constantin a precizat că Guvernul trebuie condus de președintele partidului: „Cred că este eficient ca președintele partidului să conducă un guvern sau o coaliție. Vom vedea, pentru că suntem într-o situație specială”, a declarat Daniel Constantin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.