Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Dobre, despre colaborarea dintre Simona Halep şi Adrian Marcu: 'E ca o regăsire'

WTA tour
Simona Halep

Daniel Dobre, component al echipei tehnice a Simonei Halep consideră colaborarea dintre fostul lider WTA şi Adrian Marcu precum o regăsire, după ce ei au mai lucrat împreună în trecut, potrivit news.ro.

"Este foarte greu de identificat anumite motive, dar cred că ultimii doi ani, nu atât in punct de vedere al tenisului, ci al modului în care tenisul s-a desfăşurat, al pandemiei, al noilor condiţii de deplasare, Darren a fost zece luni acasă, după care a fost accidentarea Simonei, sunt foarte multe lucruri care cred că au contribuit la această despărţire, dar în nişte termeni foarte amiabili, cu nişte rezultate bune acum, pe final, pentru că totuşi Simona a jucat bine la ultimele turnee. Un pic suprinzător a fost pentru mine, pentru că nu mă aşteptam, sincer să fiu. Mergem înainte, este bine că a venit lâgă noi cineva care o cunoaşte pe Simona, pentur că Adrian Marcu a lucrat cu ea, chiar dacă a fost departe, a existat o anumită comunicare prin rolul de la federaţîie, prin meciurile de Cupa Federaţiei, deci nu este ca un început total nou, este, să spunem, ca o regăsire. Darren ne va lipsi, nu numai ca antrenor, ci şi ca om, pentru că a fost o persoană cu care te înţelegeai foarte bine şi în afara terenului, care deschdiea foarte multe uşi şi care avea o experienţă enormă. Încercăm să facem tot ce putem ca Simona să joace bine în continuare şi, în primul rând, să se simtă bine pe teren. Eu am învăţat foarte lucruri de la Darren şi am folosit acest timp alături de el în echipă ca să mă dezvolt. Nici Simona, când a început relaţia cu el, nu era atât de familiarizată cu tenisul la înalt nivel, cu tot ce se întâmplă acolo. Darren, lucrând cu mai mulţi numărul 1, comentând foarte mult, ştia toate dedesubturile, a deschis foarte multe porţi, ne-a introdus în culisele organizării de turnee, am cunoscut oameni minunaţi, de la Andy Murray la un Ivan Lendl. Au fost nişte ani minunaţi şi bineînţeles că îi vom simţi lipsa",a declarat Dobre, în cadrul emisiunii Aşii Tenisului de la DigiSport.

Simona Halep a anunţat, la 22 spetembrie, despărţirea de antrenorul Darren Cahill.

"După şase ani minunaţi în care am lucrat împreună, eu şi Darren Cahill am decis că este timpul să încheiem relaţia noastră de colaborare. Mulţumesc 'D' pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună şi o persoană mai bună", a scris ea, pe reţelele de socializare.

În locul lui Cahiil, Halep l-a cooptat în echipa ei pe Adrian Marcu, cu care a mai lucrat în 2013.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.