Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Dragomir, informații INCENDIARE: SRI, firme de PR și 'grupul de la Cluj', mobilizare fără precedent pentru susținerea unui prezidențiabil

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Daniel Dragomir

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, susține că mai mulți oameni din zona SRI, apropiați ai lui Florian Coldea, firme de PR și o parte "din grupul de la Cluj" au discutat, la Londra, preluarea sau construcția unui post TV, scopul fiind acela de formare a unui trust care să susțină un prezidențiabil.

"Este nevoie urgenta de o reforma a sistemului de aparare, cu o regandire profunda a rolului, competentelor si misiunilor acestor servicii. Ele trebuie aduse la standarde occidentale, in sfarsit, dupa asa-zisa “modernizare” a echipei Maior-Coldea. “Modernizarea” aceea egal spagi. Ca sa fie clar. (...) O reconsiderare reala a intregii strategii de siguranta nationala. Amenintarile si riscurile vin din afara. Ele sunt reale, de anvergura si extrem de prezente. Interceptarea in masa a propriei populatii, punerea de catuse intregii elite politice, economice, arestarea oamenilor este apanajul dictaturilor.

Luarea de spagi prin interpusi interni si intalniri in hoteluri pe la Londra si la Paris cu oameni care dau spagi ca sa omoram oamenii de afaceri romani nu tine de siguranta nationala, tine de penal. PS. Dumbrava ce face? E bine? Papa banii statului si vrea si pensie? Puscarie nu vrea? Dar Coldea mai stie ce e un #stickattack? Stie. Ca atunci cand facea decontari pe sume imense la “Centru” pe un post-stick, doar cu semnatura sa. Viteazul anti-coruptiei", scrie Daniel Dragomir, pe blogul România 3.0.

Citește și: HAOS pe Valea Prahovei - Traficul este blocat între staţiunile Sinaia şi Predeal

Referitor la întâlnirile din hotelul din Londra, fostul ofițer SRI a declarat, într-o emisiune televizată, că mai mulți oameni din PR, apropiați ai fostului prim-adjunct SRI, Florian Coldea și reprezentanți ai unui trust de media din Ardeal au negociat, în repetate rânduri, într-un hotel din Londra formarea unui trust, scopul fiind susținerea unui candidat la prezidențiale.

“Domnul Coldea își dorește să impună un candidat la președinție și își dorește ca nu cumva să se ducă la pușcărie. Este atât de simplu (...) Există această intenție. O parte din grupul de la Cluj, alături de Coldea și câțiva mogulași, că domnul la care ați făcut referire este un mogulaș care e în spatele domnului Teszari de a construi un post de televiziune, nu generalist, ci de știri, pentru că simt nevoia aceștia oameni să își construiască o structură media care să le reprezinte interesele și care sunt interesele statului paralel (...) Au fost în ultimele două luni mai multe întâlniri la un hotel din Londra, la care au fost prezenți reprezentanți ai trustului de media din Ardeal și oameni din jurul domnului Coldea și niște companii de PR”, a declarat Daniel Dragomir, la B1 TV.

Dragomir spune că patronul Digi ar trebui audiat în comisia de control.

“După începutul sesiunii parlamentare, când comisia se reunește și sper că va continua verificările pe <>, aș vrea ca acest mogul fără chip, cum i-ați spus (n.r.: Zoltan Teszari), că la elementele pe care le are în față domnul senator Manda și colegii săi, poate ar fi bine să îl scoată puțin și să îi arate puțin chipul, întrebându-l mai ales de relațiile sale cu domnul Maior și cu domnul Coldea”, a mai spus Dragomir, pentru B1 Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.