Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Dragomir, acuzații incendiare la adresa lui Coldea și Kovesi: 'Banii se află în toate formele imaginative'

Inquam Photos / Octav Ganea
daniel dragomir

Fostul colonel din SRI, Daniel Dragomir, a fost invitatul lui Silviu Mănăstire în ediția de duminică a emisiunii "Dosar de Politician" de la postul B1 TV. Acesta a lansat o nouă serie de acuzații incendiare cu referire la evenimentele din interiorul SRI în perioada în care activa în serviciul secret.

REACȚIE dură a purtătorului de cuvânt al SRI: Serviciul Român de Informații nu are firme acoperite!

"Prea multă putere, mai ales într-o perioadă precum cea prin care România a trecut după 2005. Trebuie să discutăm cum se poate permite unor oameni să dețină atâta putere și atâtea informații. Eu am utilizat termenul de SRL Coldea, în momentul în care acea informație sau acea putere se utilizează în sensul respectării Constituției și a legilor și în rezolvarea intereselor națioanele, lucrurile stau într-un sens pozitiv. În momentul în care acea putere și informațiile sunt folosite pentru interes personal atunci ajungem unde suntem azi în 2017.

Citește și: Dezvăluiri: Care este firma dată de Liviu Dragnea pe mâna procurorilor - DOCUMENTE

Referitor la cei care îi sunt datori sau continue în cadrul serviciului să rămână sub o relație cu domnul Coldea, eu aici mă îndoiesc. În ultima perioadă conducerea serviciului a decizii, și pensionarea e o decizie operativă, a luat decizi prin care o parte din managementul serviciului a părăsit serviciul. O primenire necesară, aș spune eu", a afirmat Daniel Dragomir.

Fostul ofițer SRI a ieșit și cu o serie de acuzații privind utilizaria de către o "nonmenclatură Coldea-Kovesi" care se ocupa de producerea de bani care scapă de sub controlul instituțiilor.

"Am vorbit de nomenclatura Coldea-Kovesi. Ultimele luni, ne arată o listă de nume care este importantă. De ce? Pentru că în România ultimilor ani, s-a creat o nomenclatură. Oamenii s-au ridicat unii de alţii, au împânzit statul. Dar această nomenclatură a produs bani care scapă întru totul controlului instituţiilor.

Banii se află în toate formele imaginative. Aceste firme sub acoperire activează în zonele în care sunt bani, zona produselor petrolieră, ţigări şi alte produse accizabile, media, zona care se referă la alcool", a mai precizat Daniel Dragomir.

Citește și: Victor Ponta face o declarație FĂRĂ PRECEDENT: 'Țara noastră a intrat în RĂZBOI!'

Daniel Dragomir a precizat că, din 2009, firmele sub acoperire abonate la bugetul public s-au accentuat.

Dragomir a vorbit şi despre celebrul dosar "MAFIA CĂRNII", dosar în care s-au făcut sute de filaje de interceptări şi care stă de cinci ani în aşteptare. "Resursele Serviciilor au fost utilizate în mizerii. Mii şi zeci de ore de filaje, toate acestea plătite din banii contribuabililor... Din această nomenclatură fac parte şi oameni de afaceri”, a mai spus fostul ofiţer SRI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.