Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Dragomir detonează scandalul interceptărilor făcute de DNA: 'Acest caz de poliție politică e emblematic pentru ce s-a întâmplat'

Inquam Photos / Octav Ganea
daniel dragomir

Daniel Dragomir a comentat scandalul interceptărilor făcute de DNA asupra mai multor personaje politice, printre care Călin Popescu Tăriceanu, Ecaterina Andronescu sau Eugen Teodorovici.

"Domnul președinte al Senatului a zis că nu a fost anunțat, domnul Teodorovici la fel. Acest caz de poliție politică e emblematic pentru ce s-a întâmplat în România în ultimii ani. Reacții trebuie să existe. Și dacă nu există, trebuie să apară.

Administrația Trump se lovește în America de același fel de stat paralel cum există și la noi, la o scară mai mică, bineînțeles.", a declarat Daniel Dragomir la Antena 3.

Daniel Dragomir are și o soluție în acest caz.

„Lansez către domniile dvs în această seară o soluție. Legislativ, tot ceea ce nu există, tot ceea ce nu cuprinde înregistrări la cazuri de terorism, cazuri de siguranță națională, de spionaj trebuie șters. Deci, inițiativă legislativă din 22 decembrie 1989 până în 26 decembrie 2017 toate înregistrările cu mama, bunica, fratele, sora, verișorul, care l-a sunat pe dl Harnagea în perioada aceea de 6 luni să-l întrebe despre o rețetă de mâncare, distruse, șterse.”, a adăugat Dragomir.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.