Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Funeriu atacă 'mascarada' din PNL: 'Incredibil cât de imbecil/penibil/ridicol/lipsit de simţ al ruşinii poate să fie'

funeriu bun

Fostul ministru Daniel Funeriu critică în termeni duri competiţia internă din PNL pentru stabilirea candidaţilor la alegerile europarlamentare. Funeriu consideră că procedura este o "mascaradă" umilitoare pentru liderii cu greutate ai partidului şi susţine că preşedintele PNL, Ludovic Orban, nu are dreptul moral să plece în Parlamentul European.

"Incredibil cât de imbecil/penibil/ridicol/lipsit de simţ al ruşinii poate să fie PNL: ăştia cică vor face competiţie de CV pentru europarlamentare. Adică oameni cu realizări remarcabile şi un volum politic imens (Hava, Blaga, Falcă, Mureşan, Turcan) se vor bate în CVuri cu tinerele speranţe care tocmai îşi schimbă puful politic în pene. Cum pot aceşti oameni, ale căror realizări ar face să pălească orice om politic european, să accepte o asemnea mascaradă? Peste 5 ani le vor cere lui Iohannis, Băsescu sau Cioloş CVul pentru selecţia la avionul de Bruxelles? Ca să nu mai vorbim de ridicolul situaţiei în care se plasează Ludovic Orban, un politician principial, care şi-a asumat atât anti-băsismul cât şi anti-uselismul! Cum poţi să ai atât de puţină demnitate încât să pretinzi că tu eşti mare luptător anti-PSD, conducând cel mai mare partid de opoziţie, dar să stai 3 săptămâni pe lună la Bruxelles/Strasbourg? Un preşedinte de partid din România nici dacă rămâne fără sursă de venit nu are dreptul moral să meargă în Parlamenul European. Lupta anti-PSD nu e un job part-time. Sau dacă îl fac part-time pur şi simplu nu merită votul nostru", scrie Funeriu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: La ce afecțiuni ești predispus în funcție de FORMA CORPULUI .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.