Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Funeriu, blocat șapte zile de Facebook pentru o postare: 'Regimul criminal comunist a fost ceva light față de ce urmează. Vin vremuri foarte nasoale'

daniel funeriu

Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației, prezintă două știri „care ar trebui să vă dea frisoane”. Funeriu a făcut aceste comentarii pe pagina sa de Facebook, iar gigantul tech a decis să-i blocheze contul timp de șapte zile.

„Două ştiri care ar trebui să vă dea frisoane:

1) Albania şi Kosovo vor primi "refugiați" afgani. Altfel spus vom avea baze ale talibanilor în inima Europei.

2) China a finanțat un centru de 30 de milioane de euro în Senegal "Museum of Black Civilizations". Foarte probabil un pretext pentru a sădi în mințile şi inimile africanilor ura față de occidentul fost colonial.

Consecințele celor două lucruri le judecați voi.

A propos: îmi pare foarte rău pentru afgani, mai ales pentru femeile de acolo. Dar nu e decât expresia lipsei colective de dorință pentru altceva. În 20 de ani şi cu miliarde de dolari, nația afgană, dacă ar fi vrut, ar fi putut să-i nimicească pe talibani. Nu au făcut-o, acum suportă consecințele. Sunt pentru acceptarea a exact zero refugiați. 500 de milioane de europeni nu pot lua, la infinit, sarcina de a primi toate milioanele de oameni incapabili să-şi facă țara acceptabil de trăit după 20 de ani de ajutor masiv. Mizeria şi suferința sunt infinite. Resursele şi răbdarea noastre... finite.

Aşa cum vă spuneam: vin vremuri foarte nasoale. Regimul criminal comunist a fost ceva light față de ce urmează”, a spus Daniel Funeriu, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.