Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Funeriu, mesaj VIRAL după atentatul din Franţa: 'Monstrul terorismului islamic crește în casa mea'

funeriu bun

Daniel Funeriu transmite un mesaj categoric după atacul de marţi seară de la Strasbourg, soldat cu trei morţi şi treisprezece răniţi. Fostul ministru al Educaţiei pledează pentru măsuri drastice împotriva celor care militează, din raţiuni religioase şi nu numai, pentru violenţă. Mesajul lui Funeriu are peste 1200 de aprecieri şi peste 300 de distribuiri pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: ATENŢIE la fructele din comerţ! Etichetele care îţi arată că NU trebuie să le cumperi

"Strasbourg îmi este casă de 30 de ani. Tot de 30 de ani văd, zi de zi, cum monstrul terorismului islamic crește în casa mea, hrănit de relativismul moral, lenea și imbecilitatea unor iresponsabili. Oare cât timp o să mai murim pe străzile orașelor noastre până să avem curajul adevărului, până o să avem curajul să distingem în discursul public ceea ce este ”cultură” de ceea ce este ”barbarie” și să luăm cele mai dure măsuri în perimetrul legilor noastre pentru a ne proteja copiii?

Nu mai sunt dispus să fac niciun compromis, în numele niciunei ”valori” atâta timp cât nu securizăm radical prima valoare a lumii creștine, anume respectul pentru viață. Indiferent care va fi prețul plătit de cei care au ca ideologie sau mod de viață lipsa de respect pentru această valoare supremă, căreia i se subordonează toate celelalte. Nicio teorie, nicio ideologie, nicio explicație și niciun bemol nu mai pot fi acceptate.

În fața mea niciun apostol al păcii confesionale nu va avea nicio credibilitate atâta timp cât nu luptă pentru ieșirea din sclavagie a femeilor musulmane, atâta timp cât acceptă predici explicite sau implicite de supunere la inepțiile unui ”profet”, ”guru” sau ”whatevermoron” care cere sângele necredincioșilor, nu mai accept nicio formă de expresie a aderenței la ”religii” care cer sânge.

Consider din acest moment părtaș la crimă orice persoană care relativizează pericolul în care sunt puși copiii noștri de către lideri slabi și leneși, sub pretextul ”valorilor” sau sloganurilor care adorm conștiințe dar ne omoară copiii. Acești oameni sunt, de fapt, complici la crimele urii, crime pe care le hrănesc prin discursurile lor aparent generoase.

PS: ceea ce am scris mai sus este un perfect discurs al păcii. Al păcii sănătoase și durabile, pentru că prima condiție pentru a avea pace este să știm să separăm binele de rău și să eradicăm răul, indiferent sub ce formă este deghizat răul", scrie Daniel Funeriu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Persoanele care au ACEASTĂ grupă de sânge sunt mai predispuse la cancer și boli de inimă

Marţi seară, cu puţin timp înainte de ora locală 20:00, un bărbat identificat drept Cherif Chekatt, un locuitor din Strasbourg în vârstă de 29 de ani, a intrat în centrul istoric al oraşului, în mijlocul Târgului de Crăciun, şi a deschis focul de mai multe ori asupra trecătorilor. 

Având asupra sa un pistol şi un cuţit, el s-a angajat apoi într-un schimb de focuri cu forţele de ordine, care l-au rănit la braţ, însă a reuşit să fugă. El este căutat în continuare de poliţia franceză. 

Parchetul german a decis să deschis la rândul său o anchetă deoarece la locul unde s-a produs atacul au fost prezenţi şi cetăţeni germani, iar Strasbourgul este situat la frontiera între Franţa şi Germania. Chiar dacă nu au fost răniţi, ei au suferit traumatisme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.