Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Funeriu, semnal de ALARMĂ cu privire la derapajele USR-PLUS: Sunt ca un mecanic care face maşina mai praf ca înainte

funeriu bun

Fostul ministru Daniel Funeriu a lansat în ultima perioadă mai multe avertismente cu privire la USR şi PLUS, pe care le acuză că promovează idei dăunătoare şi personaje toxice, deşi au numeroşi membri remarcabili şi capabili. Funeriu afirmă că Alianţa USR-PLUS riscă să provoace daune în unele domenii şi compară situaţia cu aceea a unui mecanic auto.

CITEȘTE ȘI: Secretul unei vieţi lungi şi sănătoase: De ce japonezii sunt cei mai longevivi pământeni

"USRPLUS procedează cu românii precum un reparator de maşini care escrochează o doamnă decentă dar necunoscătoare în ale mecanicii. Doamna merge să repare maşina pentru că s-a stricat o piesă (justiția), iar mecanicul, profitând de naivitatea şi disperarea doamnei, îi mai bagă pe gât zece piese proaste (educație, fiscalitate...), învechite şi inutile. Care-i fac maşina mai praf ca înainte.

Trag acest semnal de alarmã pentru că USRPLUS are în componență mulți oameni remarcabili. Poate mai mulți decât a avut vreodată un partid din România. Ei mai pot încă - dar nu pentru mult timp - opri minoritatea proastă, vocală şi agresivă (pe care o hrănesc la piept şi care deja a preluat agenda mediatică) din efortul ei de a prelua întreg partidul. Inclusiv prin plecarea voluntară a oamenilor cu capul pe umeri", scrie Daniel Funeriu pe Facebook.

Anterior, Daniel Funeriu a criticat, pe pagina sa de Facebook, programul USR pe Educaţie şi Fiscalitate, dar şi unele propuneri făcute de diverse persoane din Alianţa USR-PLUS.

CITEȘTE ȘI: NU este nevoie de schimbări radicale. Dieta cu mere te ajută să scapi de kilogramele în plus .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.