Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Ghiță, scandal pe banii acordați imigranților

Daniel Ghita

”Cum permitem ca banii alocați pentru țăranii români să ajungă la imigranți?”, întreabă campionul mondial Daniel Ghiță pe pagina sa de facebook. Acesta anunță că ministrul Agriculturii Achim Irimescu a recunoscut recent că ”banii alocaţi de Uniunea Europeană României, dar neabsorbiţi de noi, câteva sute de milioane de euro în acest an, vor fi daţi către refugiaţi”.

Adevărata BOMBĂ din dosarul lui Blaga: O SUMĂ MARE de bani descoperită în mașină

Iată cum banii pentru agricultura românească ajung la imigranți, mai spune Daniel Ghiță. Campionul amintește că ”aceste lucruri nici nu se aflau dacă europarlamentarul român Laurențiu Rebega nu dezvăluia o discuție între patru ochi cu comisarul european pentru Agricultură care i-a spus că nu mai sunt bani pentru fermieri și nu făcea legătura cu faptul că George Soros a cerut în Parlamentul European 30 de miliarde de euro pentru imigranți!” Potrivit lui Daniel Ghiță, Rebega a dezvăluit această discuție presei, iar a doua zi ministrul Agriculturii a recunoscut faptele. ”S-a făcut un pic de scandal și apoi tăcere. Chiar acceptăm fără să protestăm ca banii pentru agricultura românească să ajungă la imigranți?”, protestează Daniel Ghiță.

EXCLUSIV STENOGRAME DIN ȘEDINȚA PSD. Dragnea a tunat împotriva celor care au votat cu Oprea

Declarațiile lui Daniel Ghiță au apărut în contextul în care a apărut informația că statul român ar fi acceptat să primească de zece ori mai mulți imigranți decât în anul precedent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.