Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Ghiță, urare cruntă împotriva politicienilor de Ziua Națională

Daniel Ghita

Campionul mondial Daniel Ghiță le face o urare cruntă de Ziua Națională politicienilor care conduc România, folosind în acest sens poezia ”Cârmacii” de Alexandru Vlahuță. ”Stoarceți, stoarceți măduva din țară!/ Nu vă pese! Striviți totul! Cugetați că poate mâini/ O să pierdeți cârma țării ă-or sa vină alți stăpâni./ Deci, pârjol și jaf! Opinca hoitul să rămână os./ Ca să nu mai aibă alții, după voi, nimic de ros” sunt doar câteva din versurile lui Vlahuță pe care Daniel Ghiță le dedică de Ziua României ”cârmacilor” țării.

În aceeași postare, Daniel Ghiță face și o trimitere de susținere pentru partidul Forța Națională, despre care a afirmat și cu alte ocazii că este singurul partid naționalist din România. ”Unicul partid care luptă împotriva defrișărilor la ora actuală este Forța Națională care m-a ajutat să depun o petiție în Parlamentul European împotriva defrișărilor și care a cerut Parlamentului României oprirea exportului de lemne. Restul sunt doar copii ieftine”, a declarat acum două săptămâni Daniel Ghiță.

În postarea de astăzi, campionul afirmă că ”Masa populară e FORȚA NAȚIONALĂ!”, dând curs speculațiilor potrivit cărora se va înscrie în acest partid afiliat la familia partidelor patriotice din Europa intitulată Mișcarea pentru Europa Națiunilor și Libertății, grupare condusă de Marine Le Pen.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.