Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Ghiță a EXPLODAT după scandalul GARDULUI: Kaufland dă dovadă de nazism

Facebook
Daniel Ghiță

După scandalul gardurilor despărțitoare de la Kaufland, deputatul PSD Daniel Ghiță s-a dezlănțuit pe facebook: ”Românii au devenit experiment pentru nemți? Kaufland dă dovadă de nazism și pune garduri prin care să îi separe pe vaccinați de nevaccinați. Alo, Germania, ce facem aici, te transformi iar în Reich? Românii au devenit cobaii supermarketurilor nemțești? Toți românii trebuie să boicotăm Kaufland!”, a reacționat dur deputatul campion.

El le-a amintit cititorilor că atunci când a descoperit ANPC gândaci și mizerie în supermarketurile străine, imediat a venit comisarul de la Bruxelles să îl schimbe pe șeful ANPC care a îndrăznit să se ia de multinaționalele străine.

”Români, nu vă mai lăsați batjocoriți. Cumpărați produse românești, pe cât se poate, de la comercianți români. Ajunge cu batjocura asta!”, a mai spus Daniel Ghiță în aceeași postare.

Guvernul să evite discriminarea românilor

Pe de altă parte, într-o declarație de presă, Daniel Ghiță a cerut de la viitorul Guvern să evite cu orice preț discriminarea românilor pe bază de certificat verde. Potrivit deputatului, obligativitatea acestui act constituie nu doar o încălcare flagrantă a drepturilor omului și a Constituției care prevede că dreptul la muncă nu poate fi îngrădit, dar și o lovitură fatală dată economiei.

”Cum va funcționa țara dacă 60 la sută din populație nu va avea dreptul să muncească, să cumpere sau să desfășore diverse activități”, întreabă Daniel Ghiță care atrage atenția că misiunea noului Guvern este de o importanță capitală, iar responsabilitatea sa imensă.

”Guvernul trebuie să reziste la presiunile din afara țării și să ia deciziile în interesul țării și al poporului român, nu al structurilor supranaționale sau al companiilor străine!”, îi mai transmite Daniel Ghiță lui Nicolae Ciucă și întregului Guvern.

https://www.facebook.com/thesavagesamurai/posts/440572707419996

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.