Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Ionașcu: Abuzurile și asuprirea oamenilor trebuie să înceteze. Vom ataca în instanță actele guvernării care ne sfidează!

PPU (social-liberal)
Daniel Ionașcu

Românii au din ce în ce mai puțină încredere în politicienii care îi conduc, iar eșecurile actualei guvernări sunt reflectate și de cele mai recente sondaje de opinie. Potrivit datelor oferite de CURS, românii s-au săturat de abuzurile și discriminările la care sunt supuși, iar contextul economic în care ne aflăm nu ne dă mari speranțe că lucrurile se vor îndrepta.

În tot acest timp, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), care își conservă popularitatea în rândul alegătorilor, nu a renunțat la a lupta împotriva abuzurilor guvernanților și, dacă va fi nevoie, umaniștii vor duce această luptă în instanță.

„Având în vedere o guvernare care ne duce cu pași repezi spre faliment, dincolo de dezastrul economic, am în vedere eu și Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) faptul că dictatura, hegemonia, asuprirea omului în orice mod posibil trebuie să înceteze. Discriminarea făcută în raport cu un vaccin trebuie să înceteze. Este momentul ca noi toți, fiecare în parte, să spunem NU abuzurilor și discriminărilor. Fac un apel la unitate între noi și, către guvernanți, un apel să stopeze orice abuz la adresa populației, în așa fel încât reformele medicale pe care le au în vedere să fie vindecătoare de oameni, nu să îmbolnăvească, din punct de vedere al sănătății mentale. Măsurile luate sunt fără logică și cer, în numele PPU (social-liberal) și al cetățenilor din această țară, opriți abuzurile. Noi, în contextul în care nu o veți face, vom merge până la capăt atacând în justiție actele acestei guvernări care ne sfidează și ne duce într-un colaps din care nu știm dacă vom mai ieși”, a declarat Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.