Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Ionașcu (PPU-SL): 'Ne trebuie oameni competenți, care au arătat că știu și pot să facă. Cei care ne calcă în picioare cu neștiința lor trebuie să plece'

Daniel Ionașcu

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) își consolidează poziția pe scena politică, așa cum indică cele mai recente date ale unui sondaj de opinie realizat de CURS.

Totodată, faptul că partidele politice aflate la guvernare se bucură de tot mai puțină susținere din partea românilor arată necesitatea de a avea „oamenii potriviți, la locurile potrivite”, transmite Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal).

„Vestea că umaniștii și umanismul se consolidează mă bucură. Pentru că gândul nostru a fost mereu ca România să fie a românilor, ca noi românii să fim stăpâni în țara noastră. Avem exemplul de la Sectorul 5, unde primarul umanist Cristian Popescu Piedone își face treaba și arată că, într-adevăr, omul sfințește locul. Asta demonstrează cât de important este să avem oamenii potriviți, la locurile potrivite. Avem nevoie acum, mai mult ca niciodată, de oameni competenți, cu expertiza vieții lor, care au rătat că știu și pot să facă ceva. Și, în mod evident, trebuie să plece toți cei care ne calcă în picioare cu neștiința lor, cei care acced la putere și nu fac nimic altceva decât să distrugă această țară și pe noi. Pentru că o viață avem, un destin, o soartă și, mai cu seamă, o țară”, a declarat Daniel Ionașcu.

Vezi si: SONDAJ CURS - PSD domină scena în Capitală. USR-PLUS și PNL merg umăr la umăr .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.