Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Ionașcu, președintele PPU (social-liberal), intransigent cu politicienii care au greșit: Să aibă demnitatea să renunțe la funcții

Daniel Ionașcu

Liderii Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), în cadrul ședinței BEx de luni, au hotărât să se țină departe de disputele politice din ultima perioadă, însă avertizează că toate aceste lupte nu vor duce niciodată la ceva benefic pentru români.

Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal), a afirmat că gestul firesc pentru toți politicienii care au greșit față de români este să demisioneze, făcând aluzie la ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

„Este firesc ca liderii unui partid politic să se întâlnească și să discute, iar astăzi am stabilit o serie de repere legate de activitățile și prioritățile noastre. În ceea ce privește zbuciumul politic din ultima perioadă, noi, umaniștii, am urmărit cu dezamăgire toate aceste dispute, care în mod cert nu servesc cu nimic interesele oamenilor. Voi spune doar atât: considerăm că cei care au greșit în repetate rânduri ar trebui să aibă demnitatea de a renunța la funcții. Iar oamenilor le spun să se uite bine și să vadă cine sunt cei care ne conduc și să își amintească de aceste lucruri atunci când aceiași oameni vor veni în fața lor să le ceară încrederea”, a declarat Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.