Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Isăilă anunţă că Răzvan Marin revine la echipa naţională de seniori

www.prosport.ro
Daniel Isăilă

Selecţionerul Daniel Isăilă a declarat, vineri, după ce reprezentativa de tineret a remizat, la Ovidiu, scor 1-1, cu Portugalia, că mijlocaşul Răzvan Marin se va întoarce la echipa naţională de seniori, fiind posibilă recuperarea jucătorilor Marco Dulca şi Dragoş Nedelcu pentru întâlnirea următoare, cu Ţara Galilor. "Gândurile mele se îndreaptă către meciul din Ţara Galilor. Azi, jucătorii au făcut un efort fantastic, pe final au suferit din punct de vedere fizic şi preocuparea naostră este să-i aducem cât mai aproape de sută la sută. Urmează o deplasare lungă, vom pleca duminică dimineaţă, aterizăm la Liverpool, apoi mai mergem cu autocarul încă trei ore, nu va fi uşor. Poate reuşim să-i refacem pe Dulca şi pe Nedelcu, sunt jucători importanţi pentru noi. Rzăvan Marin va pleca la echipa naţioanlă, pentru că îşi doreşte şi el să joace la prima echipă. Marco Dulca deja se simte bine, poate putea şi astăzi să joace, dar nu am vrut să risc", a declarat Isăilă, la Digi Sport.

Tehnicianul consideră rezultatul de egalitae din meciul cu Portugalia drept unul echitabil. "Îmi scot pălăria în faţa băieţilor, au făcut un efort fantastic, în faţa unui adversar foarte bun. Mă bucură jocul, pentru că am avut foarte multe momente în care i-am dominat, am construit foarte bine, am adus mingea în faţa porţii, ne-am creat foarte multe ocazii de a marca. E adevărat că şi ei ne-au pus în dificultate şi au avut şansele lor, poate chiar să se dsprindă pe finalul primei reprize. Una peste alta e un rezultat pozitiv. La pauză le-am spus că au jucat foarte bine, exceptând poate ultimele 15 minute. Ne-am pierdut luciditatea, am jucat puţin cu teamă, au fost acele contre. Majoritatea situaţiilor periculoase pe care şi le-au creat au venit în urma ocaziilor noastre, fazelor noastre fixe, ştiam acest lucru. Am fost puţin supărat, dar au înţeles lucrul ăsta, am reglat cât de cât după pauză şi am reuşit să egalăm şi poate cu mai multă atenţie la finalizare puteam să şi câştigăm. Dar, repet, eu cred că e un rezultat echitabil", a afirmat Isăilă.

Echipa de tineret a României a remizat, vineri, la Ovidiu, scor 1-1 (0-1), cu naţionala similară a Portugaliei, în grupa a opta a preliminariilor Campionatului European din 2019. Au marcat Dennis Man '66, respectiv Diogo Goncalves '16. România va juca următorul meci la 14 noiembrie, în deplasare, cu Ţara Galilor, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.