Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Isăilă recunoaște motivul plecării de la Naționla U21: 'Federația nu a vrut să îmi prelungească înțelegerea cu România U21'

www.prosport.ro
Daniel Isăilă

Daniel Isăilă (47 de ani) a vorbit deschis despre pleacarea lui de la echipa națională de tineret a României. Drumul spre EURO 2019 al tricolorilor mici a început cu selecționerul Isăilă, însă acesta a plecat de la cârma selecționatei U21 în Arabia Saudită, la Al Hazm.

Antrenorul a explicat la Digi Sport cum s-a ajuns la despărțirea de națională. Daniel Isăilă a uimit când a subliniat că nu a vrut să plece și că Federația este cea care nu i-a prelungit contractul.

Citește și: Cozmin Gușă face noi comentarii! ‘Viorica Vasilica Dăncilă s-a impus ca fiind serioasă și tare pe tocuri și a predat ștafeta, ca să râdem de cineva la nivel de PSD’

"Aș fi continuat cu cea mai mare plăcere și am mai spus asta. Banii nu au contat în alegerea mea! Nu e vorba de o latură financiară, ci de un moment care s-a petrecut atunci. Sunt anumite situații în care trebuie să iei niște decizii.

A venit această ofertă, n-a fost prima, n-a fost nici cea mai mare din punct de vedere financiar, dar a fost la momentul în care eram la final de contract. Mai aveam patru sau cinci luni. Eram în iunie și contractul meu expira în noiembrie, după ce se terminau meciurile", a dezvăluit Isăilă, care a mai continuat:

Citește și: Sorin Grindeanu transmite un mesaj! ‘Te-a fluierat’

"Și, atunci, am întrebat Federația. Ce gânduri aveți pentru viitor? Am zis să stăm la masă și să vorbim. Prelungiți sau nu prelungiți! Și pentru că n-au vrut concret să prelungească a trebuit să mă gândesc la ce este mai bine pentru mine și familia mea.

Poate că ei nu erau mulțumiți la acel moment cu rezultatele obținute de mine. Așteptau să avem mult mai mult, 7-8 puncte față de următoarea clasată, nu știu".

Citește și: Adrian Năstase lansează o serie de propuneri! ‘Nu este suficient’

Daniel Isăilă va continua la echipa din Arabia Saudită, antrenorul român și-a prelungit contractul cu Al Hazm. Românul va avea un salariu de 800.000 de dolari, în timp ce toţi cei patru colaboratori din staff-ul său vor câştiga împreună 600.000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.