Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Morar, judecător CCR, fostul șef al DNA, oferă prima reacție, după ce a fost fotografiat la o întâlnire cu Florin Iordache: 'Nu era programată'

Daniel Morar, judecător la Curtea Constituţională, a precizat, pentru News.ro, că fotografia în care apare la masă împreună cu Florin Iordache este de astăzi şi că nu era o întâlnire programată.

„E o fotografie de azi, de la restaurantul Senatului, unde mănânc în fiecare zi. Nu era o întâlnire programată”, a spus Daniel Morar.

Citește și: Un GREU al jurnalismului de investigație „eliberează” o adevărată BOMBĂ! O nouă fotografie cu CRIMINALA de la metrou! „Nu pot furniza alte informații”

El a mai relatat că Florin Iordache a venit pur şi simplu la masa sa şi i-a arătat ”nişte înscrisuri”, spunându-i că sunt modificări la statutul magistraţilor asistenţi ai Curţii Constituţionale.

”I-am zis că nu ştiu nimic şi că nu sunt implicat. Discuţia a durat două, trei minute şi cu asta, basta. Este restaurantul Senatului, în care mâncăm în fiecare zi. El a deschis un dosar, dar credeţi-mă că nu am înţeles exact ce, nu deschid discuţii. Nu stiu, cert e că spunea că privea statutul magistraţilor asistenţi ai Curţii Constituţionale. Nu m-am uitat peste documente, pot să merg şi la testul poligraf”, a precizat Morar pentru News.ro.

Citește și: A ieșit la iveală! Oamenii au intervenit când Magdalena Șerban a împins prima fată! Cum s-a scuzat asasina – acuze dure la adresa tinerei

Daniel Morar a spus că, dacă ar fi fost fotografiat cu jumătate de oră mai devreme, ar fi fost surprins când dădea mâna cu Eugen Nicolicea, pentru că stăteau la aceeaşi coadă la restaurant.

”Ce să fac când mă întâlnesc cu oamenii? Dacă au fost cei de la USR, cred că era ok să spună şi când vorbeam cu colegi de-ai lor din Parlament”, a declarat Morar.

Citește și: Primăria Capitalei REACȚIONEAZĂ! Ce spune referitor la crima de la Dristor

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat pe Facebook o fotografie despre care spune că este făcută astăzi şi în care apar, la masă, Florin Iordache şi Daniel Morar, judecător la CCR.

Sediul Curţii Constituţionale este în Palatul Parlamentului.

Citește și: Declarație incredibilă a unui fost ministru! Ce n-au avut românii NICIODATĂ după abdicarea Regelui Mihai, până ACUM

Sorina Matei a discutat și ea cu Daniel Morar și acesta i-a spus ce a vrut Florin Iordache de la el.

"Eram în restaurantul Senatului, la sala publică de mese a Parlamentului, unde mănânc în fiecare zi şi unde servesc prânzul atât parlamentarii cât şi cei din Curtea Constituţională sau cei care îşi desfăşoară activitatea în interiorul clădirii Parlamentului. Eram cu o colegă la masă şi, la un moment dat, a venit şi s-a asezat lângă mine deputatul Iordache care mi-a zis că sunt nişte amendamente pe statutul magistraţilor asistenţi ai Curţii. I-am zis că nu ştiu despre ce este vorba şi că nu sunt implicat în asta. Discuţia a durat doar câteva minute iar eu nu pot să refuz un schimb de câteva cuvinte cu oameni care vin şi mă abordează. Acolo, în sala de mese, mă intesectez frecvent cu tot felul de senatori şi deputaţi de la toate partidele care vin şi mă salută sau schimbă câteva cuvinte, inclusiv de la USR. Aşadar, niciun motiv de îngrijorare sau de speculaţii”, a spus Morar pentru Sorina Matei.

Citește și: Protecția Consumatorului câștigă o nouă bătălie cu băncile! Lovitură pentru instituțiile bancare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.