Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Moraru este Prim-vicepreședinte al PER

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Daniel Moraru este Prim-vicepreședinte al PER

Ca Prim-vicepreședinte, constănțeanul Daniel Moraru se alătură personalităţilor nou- venite în Partidul Ecologist Român.

Omul de afaceri constănțean, Daniel Moraru este masterand in “Studii Europene de Administratie Publica”, si a urmat cursuri postuniversitare in “Managementul Infrastructurilor Critice“ si “Managementul Portuar si Securitatea Maritima a Romaniei” in cadrul Academiei Navale ,,Mircea Cel Batrân”- Centrul de Strategii Avansate si “Securitate Internationala” la Ministerul Afacerilor Externe- Institutul Diplomatic Roman, București.

Citește și: Guvernul a schimbat legea pensiilor: scade cu 13 ani vârsta standard de pensionare pentru anumite categorii de angajați și se recalculează pensiile

Din 2012 până în prezent, Daniel Moraru este Project Manager al OLTENIA GREEN ENERGY SRL – parc fotovoltaic – 49 MW iar din 2016, este si administratorul BLACK WATERS SA, firma de activități conexe transporturilor pe apă “Pilotaj nave maritime”. Din 2010 până în prezent, Moraru este administrator unic al MIDIA INTERNATIONAL SA – Operator portuar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.