Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Pancu, antrenorul formației din Liga a II-a, Rapid, despre Mirel Rădoi: 'E o soluție bună pentru echipa națională'

Daniel Pancu

Cosmin Contra a renunțat la funcția de selecționer al României. Ultimul meci al fostului tehnician al echipei Dinamo a anunțat la finalul eșecului suferit în fața Spaniei, scor 0-5, că lasă vacantă banca tehnică a primei reprezentative, anunță MEDIAFAX.

Vezi și: Marcel Vela, START la curățenie! Doi grei din Poliție, EXECUTAȚI dintr-O LOVITURĂ! Schimbări de trupe la vârful MAI

Daniel Pancu, antrenorul formației din Liga a II-a, Rapid, a precizat că pe România ar avea nevoie de fostul selecțion, Vitor Pițurcă, dar, "Pancone" a mai declarat că și Mirel Rădoi, actualul selecţioner al tricolorilor mici, poate fi o soluție bună.

"Aşa putem să câştigăm. Cum a fost nea Piţi. Victor Piţurcă are fler de selecţioner mare rău de tot. A ştiut cum să pregătească jocurile, nu arătam spectacol, nu arătam mari lucruri, dar se califica şi câştiga.

(n.red. - Mirel Rădoi) E soluţie bună şi pentru ce se va întâmpla pe viitor pentru că practic jucătorii aştia vor alcătui echipa naţională", a spus Daniel Pancu, într-o conferință de presă, acesta precizând care au fost probleme tricolorilor în această campanie de calificare la EURO 2020:

Vezi si: SURSE Alianță cu 7 partide pentru Viorica Dăncilă: nume sonore negociază cu PSD .

"Diferenţa e foarte mare, enormă, între fotbalul românesc şi fotbalul spaniol. Eu cred că puteam să facem mult mai mult cu Suedia şi Norvegia. Cu Spania nu avem cum. Sunt campioni mondiali, europeni. Dacă plecau toţi jucătorii convocaţi acasă şi aduceau alţii, sau şi pe ăia îi trimiteau acasă şi aduceau alţii tot ne-ar fi bătut.

Noi, valoric, nefiind la nivelul spaniolilor sau al suedezilor sau al norvegienilor, doar cu spirit, cu atitudine, unitate de grup. În momentul în care ai pierdut şi unitatea de grup, ne întoarcem şi suntem lângă Malta şi Feroe".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.