Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Pancu, după Rapid - Steaua: Parcă m-am întors cu 20 de ani în urmă

www.libertatea.ro
Daniel Pancu Daniel Niculae Academia Rapid

Fotbalistul Daniel Pancu a declarat că atmosfera de la meciul Academia Rapid - CSA Steaua i-a adus aminte de derbiurile din urmă cu 20 de ani, subliniind că cea mai mare victorie este reprezentată de numărul mare de fani veniţi la stadion.

"Parcă m-am întors cu 20 de ani în urmă, păcat că nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul spectacolului din tribune. Dar era normal, e totuşi liga a patra şi am fost depăşiţi de miza acestui joc. Returul ar trebuie să se joace pe un stadion cu spectatori, pentru că asta este cea mai mare victorie a noastră, faptul că am reuşit să aducem atât de multă lume la stadion. S-a dovedit încă o dată că fotbalul fără Rapid şi cluburile de tradiţie este mult mai trist. Fotbal fără suporteri nu se poate. Am avut emoţii, dar eu le-am mai trăit, pentru cei care au jucat prima dată un derbi s-a văzut că au avut amoţii. Nu mă gândeam când m-am apucat de fotbal că voi juca la 40 de ani, dar mă bucur foarte mult. Este o imensă mulţumire şi o senzaţie de satisfacţie că prin prezenţa mea şi al lui Nico şi a celorlalţi am demonstrat că nişte hotărâri judecătoreşti contează mai puţin. Pentru oameni contează persoanele din istoria lor şi care îi reprezintă pe gazon", a declarat Pancu.

Daniel Niculae a afirmat că prezenţa fanilor la meciul de sâmbătă a demonstrat că fotbalul românesc nu a murit. "Mi-era dor să văd atmosferă de derbi, dar este normal să existe şi animozităţi. Meciurile astea nasc anumite pasiuni şi le poţi simţi doar în astfel de meciuri. M-am simţit bine că am înscris, e o bucurie imensă să înscriu contra Stelei. Îmi pare rău că nu am reuşit să câştigăm, cred însă că rezultatul de egalitate arată ce s-a întâmplat pe teren. Mai avem lucruri de pus la punct, iar în retur vom arăta diferit. Nu ştiu dacă returul se va juca pe Arena Naţională, dar cred că suporterii celor două echipe merită. Ar fi păcat ca Giuleştiul să nu se refacă şi Ghencea să aibă stadion nou, la fel ca şi cei de la Dinamo, pentru că datorită lor, suporterilor, fotbalul nu a murit încă în România. Unitatea suporterilor a fost forţa noastră de-a lungul istoriei, azi am demonstrat că suntem o forţă, îi aşteptăm şi pe ceilalţi, încă indecişi. Când se va decide şi cu palmaresul, cred că se va lămuri toată lumea. Trebuie să existe un singur Rapid care să joace pe Giuleşti", a spus Niculae.

Aproximativ 12.000 de spectatori, între care 1.000 de fani stelişti, au fost prezenţi, sâmbătă seară, pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu, la meciul Academica Rapid - CSA Steaua, scor 1-1, din liga a patra. Pentru CSA Steaua a marcat Predescu, în minutul 27, iar pentru Academia Rapid a punctat Daniel Niculae, în minutul 39. La meci a fost prezent şi selecţionerul Turciei, Mircea Lucescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.