Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Pancu, tehnicianul Poli Iaşi: Sepsi e o echipă construită să joace în play-off în acest sezon

Daniel Pancu

Antrenorul formaţiei Politehnica Iaşi, Daniel Pancu, consideră că echipa sa porneşte cu şansa a doua în partida cu Sepsi Sf. Gheorghe, formaţie construită, în opinia sa, pentru a se califica în play-off-ul Ligii I în acest sezon, potrivit Agerpres.

"Întâlnim o echipă bună, construită pentru a juca în play-off în acest sezon. O echipă cu jucători foarte buni pentru campionatul României, cu nivel salarial mult superior nouă, cu un antrenor pe care îl respect mult pentru că îmi place stilul lui Leo Grozavu. Agresivitatea şi atitudinea asta au fost la toate echipele pe care le-a antrenat. Sper ca până la ora jocului să fiu inspirat, pentru că nu ştiu acum cine o să joace. Sper să le dăm o replică bună, pentru că pe hârtie plecăm din nou cu şansa a doua, ca în ultimele cinci jocuri. Sper ca asta să nu se vadă pe teren", a declarat Pancu, joi, într-o conferinţă de presă.

Citește și: Gigi Becali îl desfinţează pe Mirel Rădoi: ‘Ce te mai agăţi? Gata, ai mâncat trei bătăi, la revedere! Asta e!’

Tehnicianul spune că se confruntă cu mari probleme de lot, având nu mai puţin de cinci jucători titulari accidentaţi: "Ar fi fost foarte utilă această pauză dacă am fi avut tot lotul la dispoziţie, din păcate avem probleme mari. Avem mulţi jucători accidentaţi, jumătate de echipă, dintre potenţialii titulari. Dar e normal ca unii dintre ei să se accidenteze după o pauză lungă în care nu au jucat. Încercăm să nu le simţi lipsa, de aceea suntem 25 de jucători. Eu sunt mulţumit de felul în care s-au implicat toţi la antrenamente. Probele ar fi şi dacă ar lipsi un jucător de bază, dar când lipsesc cinci ele se agravează. Sunt cinci jucători titulari accidentaţi, nu dau nume, trei cu probleme musculare, doi în urma unor contuzii".

Politehnica Iaşi se află în tratative pentru a încheia un contract cu jucătorul Răzvan Popa, fără angajament în acest moment, care a fost legitimat în trecut la Inter Milano şi Universitatea Craiova.

"Noi îl avem de două zile la antrenamente pe Răzvan Popa, încă nu e sută la sută clarificată situaţia lui, dar când mi-a fost propus, eu imediat am spus da. Pe lângă valoare, un jucător cu tot viitorul în faţă, are şi avantajul acestui cunoaşterii campionatului", a mai spus Pancu.

Partida Politehnica Iaşi - Sepsi Sf. Gheorghe, din cadrul etapei a 7-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 16:30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.