Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Stanciu anunţă plecarea mai multor jucători de la FC Argeş

gsp.ro
Daniel Stanciu

Directorul executiv al clubului FC Argeş, Daniel Stanciu, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă că în această iarnă vor pleca mai mulţi jucători de la echipa antrenată de Marius Croitoru, dezminţind totodată vânzarea atacantului camerunez Arnold Garita.

Oficialul grupării piteştene a precizat că în locul lor vor fi aduşi alţi jucători.

"Sunt cinci-şase jucători care vor fi anunţaţi de staff-ul tehnic că nu vor mai intra în vederile noastre. Pentru doi sunt ceva discuţii de a pleca la alte cluburi. În afară de Mario Zebic, vor veni încă trei jucători, după-amiază vor fi prezenţi la antrenament şi suntem în discuţii în acest moment cu încă doi şi cred că vom închide negocierile. Sunt cinci-şase-şapte jucători care vor completa acele plecări. Avem discuţii şi cu un jucător cu meciuri în picioare în Liga I, care să respecte regula U21. În mare mergem pe varianta cu jucători străini, pentru că e foarte greu să găseşti jucători români liberi în momentul ăsta, dar trebuie să completăm şi lista de români", a declarat Stanciu, potrivit Agerpres.

El a motivat şi decizia ca echipa să se pregătească în această perioadă pe plan local, unde există condiţii bune de antrenament: "Avem condiţii foarte bune de pregătire la Piteşti. Timpul este foarte scurt, vor veni şase-şapte jucători noi şi atunci ar fi fost greu să fim plimbaţi pe avioane, să mergem în Antalya, acolo unde exista varianta să fi mers. De aceea am preferat să ne pregătim pe plan local, pentru că avem condiţii foarte bune aici".

Stanciu a afirmat că nu există un interes al Rapidului pentru transferului lui Arnold Garita şi că FC Argeş nu intenţionează să-l vândă.

"Nu există niciun interesant Rapidului pentru Garita şi nu există niciun interes al nostru să îl dăm pe Garita. Nu are rost să discutăm, Garita este un jucător important pentru noi, în care ne punem speranţe până la finalul contractului, încă un an şi jumătate. Indiferent ce ofertă ar veni nu ne interesează plecarea lui Garita", a spus Stanciu.

Atacantul camerunez a afirmat că nu este afectat de zvonurile unei posibile plecări de la FC Argeş.

"Prima perioadă a campionatului a fost destul de dificilă, cu suişuri şi coborâşuri, ne propunem să fim mai buni şi să ne realizăm obiectivul. Am fost plecat în vacanţă, abia m-am întors, ştiu că în România se speculează foarte mult. Pentru moment eu mă focusez pentru a-mi face treaba cât mai bine la FC Argeş. Dacă vreodată vreun club va fi interesat de serviciile mele, va discuta cu conducătorii clubului şi apoi vom vedea cum decurg lucrurile. Pentru moment sunt la FC Argeş şi dau totul pentru FC Argeş. Eu am venit în România pentru a-mi arăta potenţialul, pentru a creşte ca jucător, speculaţiile care apar în presă referitoare la FCSB sau Rapid nu mă afectează. Dacă cineva este interesat de mine, atunci să contacteze conducerea clubului", a spus Arnold Garita.

Referitor la transferul lui Alexnadru Işfan la Universitatea Craiova, Stanciu a spus că a fost nevoit să accepte tranzacţia pentru a completa bugetul clubului.

"Transferul lui Işfan este de 650.000 plus TVA, cu un procent la un eventual transferul mai departe. Plecarea lui Işfan a venit în câteva ore, a fost dorinţa celor de la Craiova de a-l transfera, şi a jucătorului, şi este normal să nu blocăm un jucător de perspectivă. Ne-am bucurat că Işfan a avut această ofertă. Noi nu am vrut să îl vindem, dar trebuie să ne completăm un buget", a mai spus Stanciu.

În cadrul conferinţei de presă a fost prezentat un nou parteneriat de imagine al clubului FC Argeş, Stanciu precizând totodată că a fost onorat în 2022 contractul cu Primăria Piteşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.