Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Sturridge și Alberto Moreno au părăsit Liverpool, la trei zile după ce echipa a câștigat Liga Campionilor

liverpool

Liverpool a anunţat, marţi, că se va despărţi în această vară de atacantul Daniel Sturridge (29 de ani) şi de fundaşul Alberto Moreno (26 de ani). Anunţul vine la trei zile după câştigarea Ligii Campionilor de către englezi, anunță MEDIAFAX.

Celor doi le expirau contractele la finalul acestui sezon, iar având în vedere şi faptul că au prins puţine meciuri în stagiunea recent încheiată, Klopp a decis să nu le mai prelungească înţelegerile, astfel că Sturridge şi Moreno rămân liberi de contract.

Citește și: EXCLUSIV Decizie radicală a lui Rareș Bogdan: Renunță! ‘Tot ce e vechi lăsăm istoriei’

Sturridge este legitimat la Liverpool din 2013, când a fost cumpărat de la Chelsea, pentru 15 milioane de euro. Englezul a evoluat în 160 de partide pentru echipa de pe Anfield Road, reuşind 68 de goluri. Cel mai bun sezon al lui la Liverpool a fost 2012/2013, când făcea pereche cu Sterling şi Suarez în atac şi înscria 25 de goluri.

Citește și: Lovitură pentru Klaus Iohannis! Guvernul a câștigat bătălia

"Cel mai important lucru pe care îl pot spune acestor doi jucători este . Erau aici de când am ajuns eu ca manager şi ne-au ajutat să ducem echipa în direcţia corectă. Fără ei nu am fi fost echipa care suntem acum", a spus Jurgen Klopp despre cei doi, iar apoi a vorbit despre fiecare în parte: "Daniel (n. red. - Sturridge) şi-a câştigat dreptul de a fi un fotbalist emblematic al lui Liverpool în vremurile actuale. A venit aici când se încerca o reconstrucţie. Golurile sale au fost foarte importante. E unul dintre cei mai buni finalizatori pe care i-am văzut în viaţa mea. A înscris goluri imposibile"

Citește și: Rareș Bogdan, avertisment pentru baronii PNL: ‘Sunt dispus să bat cu pumnul în masa partidului ca să explic că trebuie lăsate orgoliile de-o parte’ .

Alberto Moreno a fost adus în 2014, de la FC Sevilla, pentru 18 milioane de euro. În acest sezon, fundaşul stânga a prins doar cinci partide, însă Klopp a avut doar cuvinte de laudă şi pentru el: "Personalitatea lui Alberto se reflectă în modul cum joacă. E plin de viaţă, foarte energic şi mereu pozitiv. Are un caracter deosebit şi e mereu dispus să dea totul pentru echipă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.