Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Tudor, șeful Antifraudei din ANAF: Ne dorim s schimbăm percepția antreprenorilor asupra relației stat-mediu de afaceri

facebook.com
Daniel Tudor

Șeful Direcției Generale Antifraudă Fiscală din Cadrul ANAF, Daniel Mihail Tudor, susține că instituția a cărei reprezentant este dorește să schimbe percepția oamenilor de afaceri cu privire la relație dintre stat și mediul de afaceri.

El susține în cadrul unei postări pe pagina personală de Facebook că prin lansarea Panului de măsuri pentru eficientizarea colectării veniturilor la Bugetul General Consolidat, se dorește creșterea transparenței, reducerea birocrației și simplificarea reglementărilor în domeniul fiscalității:

”Am avut astazi bucuria sa particip la lansarea Planului de masuri pentru eficientizarea colectării veniturilor la Bugetul General Consolidat, in prezenta domnului ministru Eugen Teodorovici si a doamnei presedinte ANAF, Mirela Calugareanu.

Ne dorim, prin aceste masuri, sa schimbam perceptia antreprenorilor asupra relatiei stat-mediu de afaceri prin cresterea transparentei , reducerea birocratiei si simplificarea reglemetarilor in domeniul fiscalitatii.

De aceea, ne preocupa, in mod constant cresterea gradului de profesionalizare a ANAF, dar si construirea unei relatii bazata pe incredere si respect cu operatorii economici.

Si pentru ca o buna colaborare porneste intotdeauna de la un dialog deschis, atasat, principiile de baza ale planului de masuri, lansat astazi.”, susține Daniel Tudor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.