Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Wass, jucătorul Valenciei, critică UEFA pentru că a permis disputarea meciurilor cu Atalanta

twitter
coronavirus

Daniel Wass, fotbalistul danez al echipei Valencia, a criticat UEFA pentru că a permis disputarea meciurilor cu Atalanta Bergamo din optimile de finală ale Ligii Campionilor, scrie ziarul Marca, notează Agerpres.

Cunoscut ca un om taciturn, Wass a vorbit destul de mult despre ceea s-a întâmplat după izbucnirea pandemiei de coronavirus şi despre meciul tur Atalanta - Valencia, disputat pe 19 februarie pe arena milaneză San Siro. În opinia unor experţi, dar şi a primarului din Bergamo, acea partidă a fost o bombă biologică, permiţând răspândirea virusului din Italia în Spania.

"Ni s-a spus că meciul a provocat tot ce s-a întâmplat. Este îngrozitor că noi am jucat acea partidă. Mulţi dintre jucătorii noştri s-au îmbolnăvit după acel meci şi mulţi spanioli au adus virusul în Spania", a afirmat fundaşul.

Wass se află acum în izolare în locuinţa lui din Spania, cu familia la mii de kilometri.

"Aş vrea să fiu acum în Danemarca. Soţia şi cei doi băieţi ai mei sunt în Danemarca, fiindcă noi credem că, la urma urmei, este mai sigur să fie în Danemarca decât aici în Spania. Au fost mulţi morţi şi spitalele sunt supraaglomerate. Nu e multă lume pe străzi. În ultimele şase săptămâni, nu ni s-a dat voie să ieşim din case. E greu, mai ales când vorbeşti cu familia care e în Danemarca, care poate să iasă la plimbare", a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.