Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Zamfir îl atacă pe Florin Cîțu: Cât tupeu să ai să ții sute de mii de euro în off-shore, dar să năvălești cu ANAF peste oameni?

antena3.ro
daniel zamfir

Senatorul PSD Daniel Zamfir îi cere premierului Florin Cîțu să renunțe la conturile off-shore și să-și transfere banii în băncile din România pentru a plăti impozit statului. Senatorul susține că prim-ministrul are sume importante de bani în conturi off-shore.

itește și: SURSE - USR se pregătește pentru o 'furtună' provocată de PNL în coaliție

Senatorul PSD Daniel Zamfir i-a solicitat public premierului Florin Cîțu să ofere informații despre conturile bancare. Social democratul susține că prim-ministrul are bani în conturi off-shore pentru care nu plătește impozit statului român.

„Încă din momentul investirii în funcția de ministru de finanțe, i-am cerut lui Florin Cîțu să-și aducă banii din conturile off-shore ca să plătească impozit statului, așa cum fac toți cetățenii corecți din țara asta. N-a făcut-o. A și fugit de subiect cât a putut. Îi cer din nou, public, primului ministru, Florin Cîțu, să-și transfere sumele uriașe din conturile off-shore în băncile din România, la vedere, să plătească impozitul cuvenit! Cât tupeu să ai să năvălești cu ANAF-ul peste oameni și companii romanești, în timp ce tu iți ții sute de mii de euro la adăpost, fără să plătești impozit?”, a scris, pe Facebook, senatorul PSD, Daniel Zamfir

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.