Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Zamfir ÎL VÂNEAZĂ pe ministrul Finanțelor: 'Se va întâmpla şi cu Cîţu, vă garantez! Nu poate fugi la infinit!'

antena3.ro
daniel zamfir

Preşedintele Comisiei economice din Senat, Daniel Zamfir, a cerut Biroului permanent al Camerei superioare a Parlamentului să îi pună în vedere premierului că "prezenţa oricărui ministru la solicitarea comisiilor parlamentare este obligatorie", anunță AGERPRES.

"Am solicitat Biroului permanent al Senatului să îi pună în vedere primului-ministru că prezenţa oricărui ministru la solicitarea comisiilor parlamentare este obligatorie. Să vedem cum justifică Orban refuzul unui ministru de a se prezenta în faţa Parlamentului! A încercat şi Isărescu să se fofileze şi, până la urmă, a venit să dea explicaţii! La fel se va întâmpla şi cu Cîţu, vă garantez! Nu poate fugi la infinit!", a scris Zamfir, duminică, pe Facebook.

Citește și: SURSE Delapidarea de pe Otopeni s-a făcut față de compania Wizz Air de unii angajați ai companiei sale de catering - Se sustrăgea inclusiv mâncarea

La începutul acestei săptămâni, Comisiile reunite pentru buget şi economică din Senat au decis să retrimită o adresă ministrului Finanţelor, Florin Cîţu, prin care să îl invite din nou la Parlament pentru audieri în comisii, după ce acesta nu a răspuns primelor două invitaţii.

Tema audierii vizează "analiza principalelor concluzii ale Raportului de ţară al agenţiei americane de rating Standard&Poors, respectiv menţinerea ratingului suveran al României la nivelul BBB, precum şi aspecte referitoare la perspectiva negativă generată de scăderea veniturilor bugetare ca urmare a contracţiei economice din ultimele luni".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.