Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Zamfir: PDL-iștii au început ultimul asalt

pnl pdl

Senatorul PSD Daniel Zamfir consideră că prin candidatura lui Florin Cîțu la șefia PNL, foștii pedeliști vor să preia controlul partidului.

„Pedelisti de frunte, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Raluca Turcan, Dan Vilceanu, Lucian Bode, Daniel Buda si multi altii au inceput ultimul asalt pentru preluarea definitiva a numelui si istoriei PNL. Fostul prim ministru al celui mai corupt si nepopular Guvern al Romaniei, e acum turnesolul care-i leaga pe vechii pedelisti de umbrele liberalilor care, alaturi de noii neterminati isi cauta un loc sub soare.

Sigur, trecand mai bine de zece ani, unii au uitat, iar pe cei mai tineri nici nu-i intereseaza ca sluga penibila a lui Basescu primea de la fostul ministru al comunicatiilor trei sute de mii de euri pe saptamana-conform declaratiei acestuia in fata instantei-ii intereseaza ca Untold-ul se tine la Cluj. Taierile de salarii si pensii precum si inchiderea a peste 60 de spitale au fost si ele date uitarii. Prosteala continua, ca si noua austeritate care ne e prezentata ca marea reforma”, a scris Daniel Zamfir pe Facebook.

Citește și: VIDEO Ei sunt oamenii pe care se bazează Florin Cîțu: Premierul spune că are 30 de organizații care îl vor șef suprem în PNL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.