Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniela Popa: În haosul administrativ de neimaginat, am reușit să impunem mai multe amendamente în domeniile sănătate și educație

consiliul local sector 1

Fostul Viceprimar al Sectorui 1 vorbește despre haosul administrativ din cadrul Primăriei Sectorului 1 cât și despre realizările în urma ședinței de miercuri când mai multe proiecte au reușit să fie aprobate.

"Încercăm să facem și ce trebuie în haosul administrativ de neimaginat, care caracterizează primele nouă luni de mandat ale actualei conduceri a Primăriei Sectorului 1.

La ședința maraton de ieri, am votat rectificarea bugetară și am reușit să impunem mai multe amendamente, în principal pe domeniile sănătate și educație, unde am obținut mai mulți bani pentru școli și spitale.

La spitale, am alocat 5 milioane de lei pentru „Construirea unui centru de transplant multi-organ în cadrul spitalului clinic Sfânta Maria, prin construirea unui corp nou de clădire”. Acești bani se adaugă celor 11.800.000 lei, necesari pentru cheltuielile de funcționare şi dezvoltare a celor patru spitale importante din Sectorul 1: Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu", Spitalul de Urgență Floreasca, Spitalul de Arşi şi cel de Oftalmologie.

Și în domeniul educației, amendamentele noastre aduc mai mulți bani (5 milioane lei) pentru reabilitarea şi modernizarea clădirilor unităților de învățământ, dar și pentru bursele elevilor (16.700.000 lei). De asemenea, a fost demarat proiectul nostru "Grădinița de vacanță", iar în luna august începe şi "Şcoala de vară".

Am mai alocat buget pentru îngrijire spaţii verzi şi modernizare străzi (6.000.000 lei), pentru funcționarea şi mentenanța sistemului de supraveghere al Poliției Locale (2.050.000 lei) și pentru asistența socială (5.000.000 lei).

Prin inițiativele noastre, încercăm să fim o oază de normalitate într-un deșert de proiecte de hotărâri făcute pe genunchi şi cu încălcarea normelor de tehnică legislativă și un sprijin real pentru categoriile vulnerabile care sunt absente din propunerile actualei administrații." a mai scris pe Facebook actualul Consilier PSD Sector 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.