Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniele De Rossi: Jucătorii din Argentina dau 200% pe teren

www.goal.com
Daniele de Rossi

Italianul Daniele De Rossi, legendarul jucător al clubului de fotbal AS Roma, retras din activitate în luna ianuarie după şase luni la Boca Juniors, şi-a manifestat admiraţia pentru dăruirea şi intensitatea din campionatul argentinian, în care toţi jucătorii "dau 200 la sută pe teren", informează agenţia EFE.

"Aş avea nevoie de o întreagă carantină ca să povestesc ce am trăit în şase luni în Argentina. Este un loc unic, cumva asemănător cu Italia din anumite puncte de vedere. Oamenii trăiesc din pasiunea pentru fotbal, pentru muzică", a relatat De Rossi de la domiciliul său, unde se află la izolare din cauza pandemiei de coronavirus, pentru postul de televiziune Sky Sport.

"Este un campionat despre care se poate vorbi mult din punct de vedere al valorii tehnice, tactice, dar în şase luni nu am văzut niciun jucător care să nu dea 200 la sută pe teren", a adăugat el.

După 18 sezoane la AS Roma (2001-2019), clubul din oraşul său natal, De Rossi şi-a încheiat cariera de fotbalist cu o experienţă în Argentina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.