Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniil Medvedev a debutat cu dreptul la Turneul Campionilor

captură YouTube
medvedev

Tenismanul rus Daniil Medvedev, numărul 3 mondial, a debutat cu dreptul la Turneul Campionilor, competiţia de final de sezon din circuitul ATP, învingându-l în două seturi, 6-4, 6-2, pe compatriotul său Andrei Rublev, într-o partidă din Grupa Roşie, disputată luni seară, la Torino, potrivit Agerpres.

Medvedev, care a cucerit cinci titluri în 2023, a reuşit zece aşi pe parcursul meciului cu Rublev, reuşind să se impună după o oră şi 50 de minute de joc.

El a fost mai calm decât adversarul său, care îi este prieten şi care a arătat uneori semne de nervozitate la ocaziile ratate de a reveni în joc.

"A doua victorie va fi şi mai importantă. De aceea acest turneu este atât de special", a declarat Medvedev, reamintind că ATP Finals "este singurul turneu al anului în care în caz de înfrângere (în primul meci - n.red.) ai în continuare şanse de calificare pentru faza următoare".

"Sunt mulţumit să încep cu o victorie, pentru că nu mai trebuie să-mi fac griji şi să-mi spun: 'tu trebuie să câştigi, iar ceilalţi să piardă'", a adăugat Medvedev, care a câştigat acest turneu în 2020.

Daniil Medvedev s-a instalat în fruntea Grupei Roşii după această victorie, devansându-l pe germanul Alexander Zverev, care l-a învins în primul meci al zilei, cu 6-7 (3/7), 6-3, 6-4, pe spaniolul Carlos Alcaraz.

Miercuri, în această grupă vor avea loc meciurile Alcaraz - Rublev şi Medvedev - Zverev.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.