Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniil Medvedev, locul 3 în ierarhia tenisului masculin, a fost învins de Aslan Karatev

Rusul Daniil Medvedev, locul 3 în ierarhia tenisului masculin, a fost învins marţi de compatriotul său Aslan Karaţev, locul 121 mondial, în două seturi, 7-6 (7/1), 6-4, în optimile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.705.780 de euro.

Daniil Medvedev, locul 3 ATP şi cap de serie numărul 2, a cedat după o oră şi 38 de minute de joc în faţa lui Aslan Karaţev, locul 121 ATP, venit din calificări. Medvedev a eşuat în tentativa de a atinge pentru a patra oară consecutiv sferturile de finală ale unui turneu Masters 1.000, după Indian Wells, Miami şi Monte Carlo, notează EFE.

Karaţev va lupta pentru un loc în semifinale cu câştigătorul duelului dintre americanul Taylor Fritz, locul 10 ATP şi cap de serie numărul 8, şi chinezul Zhizhen Zhang (99 ATP), conform Agerpres.

Marţi, un alt rus, Andrei Rublev, unul dintre jucătorii în formă ai sezonului pe zgură, a fost învins în optimi de finală în capitala Spaniei de un compatriot, Karen Hacianov, locul 12 mondial, după două seturi foarte echilibrate,
7-6, (10/8) 6-4.

Rublev venea după primul său titlu la un turneu Masters 1000, obţinut la Monte Carlo la mijlocul lui aprilie, urmat de o finală la Banja Luka (Bosnia), pierdută în faţa sârbului Dusan Lajovic (40 ATP).

Hacianov îl va întâlni în sferturi pe spaniolul Carlos Alcaraz, numărul 2 mondial, sau germanul Alexander Zverev, finalistul ediţiei trecute. Hacianov este la primul sfert de finală pe zgură la un turneu Masters 1.000.

În sferturi a acces şi germanul Daniel Altmaier, locul 92 ATP, ajuns pe tabloul principal din postura de lucky loser. Adversarul său din optimi, spaniolul Jaume Munar (88 ATP), care a părut să acuze o accidentare, s-a înclinat cu 6-3, 6-0. La primul său sfert de finală la un turneu de această categorie, Daniel Altmaier va primi replica învingătorului dintre spaniolul Alejandro Davidovich şi croatul Borna Coric.

Toate optimile de finală de pe tabloul masculin sunt programate marţi.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.