Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniil Medvedev s-a calificat în finala turneului Masters Series din Shanghai, după ce l-a învins pe grecul Stefanos Tsitsipas

australian open facebook
australian open general tenis

Rusul Daniil Medvedev (4 ATP) a obținut calificarea în finala turneului Masters Series din Shanghai, sâmbătă, după ce l-a învins pe grecul Stefanos Tsitsipas, scor 7-6 (5), 7-5, potrivit Mediafax.

Medvedev a avut parte de o partidă dificilă împotriva lui Tsitsipas, care trecuse în faza precedentă de liderul mondial și campionul en-titre din Shanghai, Novak Djokovic. În primul set, cei doi și-au făcut serviciul cu brio, intrându-se în tie-break, acolo unde Medvdev s-a impus cu 7-5.

În actul secund, Medvedev a luat un avans important la scorul de 1-1, când a câștigat pe serviciul adversarului. Tsitsipas a revenit în ultimul moment, făcând break la 4-5, când rusul a servit pentru meci. Nu a fost destul însă, Medvedv reușind să-și adjudece următoarele două game-uri și meciul. Partida s-a încheiat după o oră și 36 de minute.

Astfel, Medvedev a reușit a cincea calificare consecutivă într-o finală, în decurs de două luni și jumătate. Rusul le-a pierdut pe cele de la Washington, Montreal și US Open, dar a triumfat la Cincinnati și St. Petersburg.

De asemenea, pentru Medvedev a fost a cincea victorie din tot atâtea partide obținută în fața lui Tsitsipas.

În celălalt penultim act de la Shanghai se vor întâlni Matteo Berrettini (13 ATP) și Alexander Zverev (6 ATP), sâmbătă, de la 15:00. Finala are loc duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.