Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Andrușcă, anunț URIAȘ despre România: Este lider european în privință creșterii industriale

adevarul.ro
danut andrusca

Creștea anuală a producției industriale în aprilie a fost de 6%, a două din UE, a declarat ministrul economiei, Dănuț Andrușca, în cadrul unei conferinței de presă de vineri.

"Totodată, România a înregistrat și a două cea mai mare creștere industrială trimestriala, 2,1%", a mai precizat ministrul economiei, conform Mediafax.

"În ceea ce privește operatorii economici aflați în portofoliul Ministerului Economiei, este important de reținut că în acest an este programată reducerea plăților restante. Cu bugetele de venituri și cheltuieli pe anul 2018 ale operatorilor economici aflați în portofoliul Ministerului Economiei, a fost previzionată reducerea plăților restanțe cu 53,7% față de quantumul înregistrat în anul 2017. Aceste plăți restanțe vor fi reduse cu peste 600 de milioane lei", a completat ministrul.

"În ceea ce privește investițiile, pentru anul 2018, operatorii economici aflați sub autoritatea Ministerului Economiei au planificat investiții în valoare totală de 2.906 milioane de lei față de 538 milioane de lei, nivel realizat în 2017", a mai precizat ministrul economiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.