Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Andrușcă, ex-ministru PSD: Chițoiu se comportă ca o țață. E pitic politic

psd alde spart

Fostul ministru PSD al Economiei, deputatul Dănuț Andrușcă, spune că afirmațiile secretarului general ALDE Daniel Chițoiu care și-a făcut un coleg „no-name” și l-a comparat cu Andrușcă, arată că în loc să fie „bărbat politic”, Chițoiu se comportă „ca o țață, care la divorț își pune poalele în cap”. Chițoiu a zis recent despre colegii din ALDE care au acceptat să fie propuși miniștri de către PSD că sunt „no-name-uri” și i-a comparat cu Dănuț Andrușcă.

  • „Daniel Chițoiu a reușit să-și facă praf toată munca de o viață printr-o declarație nesimțită. Prin cele afirmate la adresa mea, fostul ministru al Economiei, nu s-a comportat ca un bărbat politic, așa cum are pretenția să fie tratat, ci ca o țață, care la divorț își pune poalele în cap.
  • Să se folosească de numele meu, un coleg de alianță care s-a comportat cât se poate de corect și de amical cu el, mereu, de-a lungul timpului, pentru a-și ataca un coleg de partid care are curajul să i se opună, este ceva care nu-i face cinste și care-l face un pitic politic, nu un bărbat politic.
  • Poate că este supărat că nu a reușit să saboteze PSD-ul, dar supărarea să facă bine să o țină pentru el. Altfel, ar putea să-și aducă aminte câte a primit de-a lungul timpului, la toate discuțiile pe care le-a inițiat sau la care a participat. Pentru că nu se cade să fii zmeu când vrei să iasă lucrurile ca tine, și apoi să fii țață, când ele nu ies cum ți-ai dori.
  • Altfel, este o vorbă despre care dl Chițoiu poate să-și amintească: ceva care spune niște lucruri despre relația dintre sat și văcar…
  • PS: Nu știu câte lucruri poate spune că a lăsat în urma sa dl Chițoiu la Ministerul Economiei, altele decât jocuri de diferite feluri, unele politice, altele cu mize mai concrete. Eu știu că am lăsat în urmă un șantier naval care acum funcționează la capacitate maximă și un proiect strategic, BRUA, care este în grafic. Asta ca să lămurim și cine e no-name și cine e pus doar pe scandal”, a transmis Dănuț Andrușcă, luni, într-un comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

Citește și: 'Adevărul inconfortabil' din PMP: Traian Băsescu pe tricouri reduce la jumătate interlocutorii din campania lui Paleologu, dar este cel mai bun antrenor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.