Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Adevărul inconfortabil' din PMP: Traian Băsescu pe tricouri reduce la jumătate interlocutorii din campania lui Paleologu, dar este cel mai bun antrenor

basescu

Purtătorul de cuvânt al PMP, Mihail Neamțu, le-a zis tinerilor din partid, la școala de vară de la Costinești, că dacă partidul ar merge pe stradă în campania prezidențială a lui Theodor Paleologu cu Traian Băsescu pe tricouri, atunci ar reduce cu jumătate numărul cetățenilor cu care ar putea să poarte un dialog. Contactat ulterior de STIRIPESURSE.RO, Mihai Neamțu a declarat că deși popularitatea lui Traian Băsescu a scăzut în ultimii 10 ani, acesta fiind un „adevăr inconfortabil” pe care și Băsescu îl cunoaște, fostul șef al statului discută zilnic cu Theodor Paleologu pe teme de politică externă și „Traian Băsescu rămâne cel mai bun antrenor de Președinți în România”.

Tinerii din PMP s-au întâlnit în weekend la Costinești unde au primit sfaturi de la Florian Bichir și Mihail Neamțu despre cum să convingă cetățenii să stea de vorbă cu ei pentru a-l recomanda pe Theodor Paleologu pentru alegerile prezidențiale. În timpul seminarului, Mihail Neamțu le-a zis colegilor mai tineri din partid că a fost cu echipa PMP în sectorul 1 din Capitală pentru a discuta cu cetățenii. „Daca apare Basescu pe un tricou se reduc la jumatate cei care vor sa dialogheze, sunt suparati pe noi dupa 10 ani de la taierea pensiilor”, a zis purtătorul de cuvânt al PMP la școala de vară. Neamțu i-a învățat apoi pe tinerii din PMP cum să intre în conversație cu electoratul. „Ati aflat ca sunt alegeri prezidentiale?”, ”De data aceasta ati vrea un candidat inteligent?”, „Vreți sa dam sansa unor tineri?”, „Noi il sustinem pe Theodor Paleologu. Este un candidat inteligent, care s-a intors acasa, e tanar si poate face diferenta”, le-a recomandat Neamțu sa-i abordeze pe alegatori. „Prin acasta abordare puteam sa inchegam o conversatie. Deci primul lucru: capteaza atentia. Doi: starneste curiozitarea. Trei: comunica entuziasm”, a mai zis Neamțu.

Contactat ulterior de STIRIPESURSE.RO pe aceasta tema, Mihail Neamtu a declarat:

„Traian Băsescu știe primul ca propaganda din ultimii 10 ani care l-a tocat mărunt i-a redus foarte mult popularitatea. De la un politician care a luat peste 6 milioane de voturi a ajuns un politician care ia în jur de 600.000 de voturi, iar domnia sa știe lucrul acesta. Noi știm adevărul acesta la fel de bine, chiar dacă este un adevăr inconfortabil. Este un adevăr sociologic cu care mergem la drum și știm că vom putea adăuga la cele 600.000 de voturi ale băsiștilor alte câteva sute de mii de voturi ale celor care își doresc oameni noi în politică, cum este Theodor Paleologu, cum este Eugen Tomac, cum sunt eu, cum poate să fie într-o bună zi Adrian Paphagi”,a zis purtătorul de cuvânt al PMP.

Întrebat dacă în PMP s-a luat decizia ca Băsescu să nu meargă cu Paleologu în campanie prin țară, Neamțu a precizat:

„Nu există o asemenea hotărâre, există doar decizia dlui Traian Băsescu de a se alătura în campanie în momente pe care domnia sa le decide. Expertiza lui Traian Băsescu în materie de politică externă, care este până la urmă cea mai importantă responsabilitate a unui candidat la cea mai înaltă funcție în stat, este utilizată zilnic de către Theodor Paleologu. Discuțiile între Theodor Paleologu și Traian Băsescu sunt zilnice și ele vizează atribuțiile Președintelui României. Traian Băsescu rămâne cel mai bun antrenor de Președinți în România, asta e clar”.

Citește și: SURSE Zeci de parlamentari PSD trec la Pro România? Scenariu spectaculos pe scena politică .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.