Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Lupu: 'Mircea Rednic nu trebuia să confunde antrenoratul cu ajutorul clubului'

www.prosport.ro
danut lupu

Mircea Rednic (57 de ani) a fost demis de la Dinamo, iar conducerea l-a înlocuit pe acesta cu Eugen Neagoe (51 de ani), care a realizat, deja, şi două transferuri: Cătălin Straton şi Alexandru Răuţă. Dănuţ Lupu a dezvăluit când şi-a pierdut ”Puriul” încrederea în actuala conducere, potrivit Mediafax.

Fostul antrenor al lui Dinamo a împrumutat clubul de două ori cu bani, pentru a putea achita salariile jucătorilor. Rednic şi-a recuperat prima tranşă, de 200.000 de euro, iar Dinamo trebuie să-i mai înapoieze acestuia încă 150.000 de euro: ”Cearta a apărut, în principal, de când Rednic a dat banii ăia pentru salarii şi cei din club au folosit banii pentru cu totul şi cu totul altceva. Aduci bani de acasă ca să ajuţi clubul, ca să plăteşti salariile jucătorului şi tu foloseşti banii în alt scop?

Citește și: Gică Popescu: 'Contra a mizat pe experienţa unor jucători, dar ultimele 30 de minute au dovedit că alta ar fi trebuit să fie echipa'

E dureros! Poate că şi Mircea Rednic nu trebuia să confunde antrenoratul cu ajutorul clubului. Atâta timp cât aduci bani de acasă pentru echipă, e normal ca ceilalţi să te privească altfel. Au fost luni în care nu s-au plătit salarii. Acest club, din 2016 sau din 2015, se autofinanţează. Nu bagă nimeni niciun leu”, a spus Lupu, la ProSport Live.

11 victorii, nouă rezultate de egalitate şi şase înfrângeri a bifat Dinamo cu Mircea Rednic la ”cârma” echipei. Acesta a preluat echipa în luna octombrie a anului 2018, de la Claudiu Niculescu. În ziua în care Rednic a fost demis, Eugen Neagoe a fost numit antrenor principal al echipei din ”Ştefan cel Mare”.

”Nu se pune problema să renunţ la Dinamo. Am vorbit şi cu Bogdan Bălănescu, şi cu toţi ceilalţi. Ei au plecat la club, eu am rămas să îmi mai rezolv unele treburi. Nu ştiu când va avea loc conferinţa de prezentare, o să vedem în zilele următoare. Eu vreau să antrenez Dinamo, acesta e lucrul cel mai important. Deocamdată nu pot să dau mai multe detalii”, a spus Eugen Neagoe, miercuri, pentru Fanatik.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.