Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop: Deci, e clar că mai mult nu poate?

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Președintele PER, Dănuț Pop consideră că Dacian Cioloș și partidul său nu sunt capabili să treacă pragul electoral.

Sper ca de astăzi românii să înțeleagă că în măsurătorile reale ale sociologilor, Dacian Cioloș și partidul său nu sunt capabili să treacă pragul electoral. Ca dovadă evidentă este așa- zisa alianță cu cei de la USR, adică un troc electoral cât de poate de avantajos pentru Cioloș și ai lui. Sigur că, nu alianța ce a rezultat ca ordin pe unitate ar fi problema, pentru că alianțe politice au mai fost, dar în acele cazuri, raportul era win-win. În această situație, partidul lui Cioloș nu a fost validat electoral și nici măcar Cioloș, pe persoană fizică, nu a participat vreodată, în alegeri electorale. A intrat mereu pe ușa din dos. Este amuzant să vezi cum găștile din Servicii și-au dat mâna pentru următoarele examenele electorale și au ales să îl prezinte tocmai pe Julien Cel Vechi și Fără Rezultate ca o soluție salvatoare, "nouă", pentru România.

Citește și: STB pune în discuție tarifele biletelor de călătorie. Când vor fi majorate

Mă întreb, ce fel de om este acest Dacian Cioloș, să accepte de fiecare dată să fie propulsat în fața celor care muncesc și au rezultate, a celor care ar merita, poate, locul întâi la europarlamentare din USR, de exemplu. Trebuie să ai obrazul tare gros încât să nu te atingă vreun reproș din partea noilor colegi și mai trebuie să fii oportunist înăscut încât să nu ai ambiția de  a demonstra singur că ești capabil să treci pragul electoral, neajutat. Interesant cum useriștii au acceptat să îi reprezinte un politician propulsat de Liviu Dragnea in fruntea Guvernului, un ministru din echipa lui Tăriceanu, un consilier al lui Traian Băsescu sau un angajat al lui Funar.

Totuși, rămâne întrebarea: Oare USR(I) l-a acceptat pe Cioloș la ordin sau ieșirea din câmpul tactic a "moașei" Coldea a panicat salvatorii României care își caută soluții pentru prag?, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.