Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop: 'Ponta ni-l bagă pe gât, pe Maior, în rolul de premier'

Inquam Photos / Octav Ganea
Danut Pop

Președintele PER, Dănuț Pop, susține că Victor Ponta aruncă puțin câte puțin informații despre miza reală a crizei de guvernare.

''Este din ce in ce mai clar de ce atâta tevatura cu răsturnarea guvernului, combinația cu retragerea Alde din alianță și mai ales colaborarea Alde cu Pro România. Astăzi, Ponta aruncă puțin câte puțin informații despre miza reală a crizei de guvernare. Se pare că nu doar intrarea Pro România în noul guvern alături de Aldele care tocmai a ieșit sau partea ce a rămas ci, scopul ar fi un nou premier tehnocrat. Pontică zice clar că persoana în cauză nu trebuie să fie de la vreun partid, nici macar din Pro România, Alde ori PSD. Cine să fie oare? Doar cunoscându- l pe egoistul Ponta și mergând pe firul logic al lucrurilor există un singur nume pentru care pucistul s-ar agita: George Maior, cel sub aripa căruia actionează de ani buni.

Citește și: Aida Căruceru: 'Pactul național pentru bunăstarea românilor', testul pe care l-au picat toate partidele parlamentare din opoziție

Cu alte cuvinte, ditamai balamucul doar pentru ca fundul tăbăcit de stat prin birouri diplomatice al lui Maior să se așeze pe fotoliul de Prim- Ministru al României. După ce și-a julit genunchii de atâta patriotism în relațiile externe, Maior se vrea în fruntea Guvernului. Ei bine, și-au distrus acoperirea! De astăzi, se joacă cu cărțile pe față! După episoadele păpușari- păpuși politice, protocoale secrete între SRI și instituții ale Statului, iată că serviciile intră pe față în politică. Mai urmează apoi o colaborare între Pro România și USR- Plus, prin care civilul Coldea să revină în fruntea SRI și s-ar putea instala băieții la butoane, în văzul tuturor românilor.

Bine Victorașe, ești cel mai tare...fin! Trăiască statul paralel...'', potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.