Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuţ Lupu, VIP în puşcărie. Fostul fotbalist are televizor la liber şi poate face ce vrea între orele 7:00 şi 22:00

Radu Pop
playsport.ro
Danut Lupu

Dănuţ Lupu, VIP în puşcărie. Fostul fotbalist are televizor la liber şi poate face ce vrea între orele 7:00 şi 22:00

Dănuț Lupu (56 de ani), care se află în spatele gratiilor din octombrie 2023, are de ispășit șapte luni și 10 zile de detenție, după ce a fost prins la volan fără permis. Fostul internaţional român este încarcerat la Penitenciarul Rahova, acolo unde tocmai a primit un regim deschis al pedepsei.

Gigi Becali anunța atunci că îl va angaja pe Dănuţ Lupu, pentru a-i permite să își execute pedeapsa în regim deschis. „I-a dat 7 luni, face 3 luni și jumătate în regim deschis. Pac, hârtie, eu îi dau. Domnule, vreau să angajez de la voi de la penitenciar un deținut care a fost fotbalist, mijlocaș bun, dădea pase bune (n.r. – râde). Înțelegi? Care a fost la o echipă care a câștigat campionatul. Altfel nu ți-l dă. Și mie mi-l trimit într-o mașină, îl ia pe Lupu dimineață la ora 07:00, îl duce la mine acolo, la Berceni”, declara Gigi Becali.

Dănuț Lupu are o viață bună în ăușcărie

Potrivit ProSport, citat de romaniatv.net, Dănuț Lupu are o viață mai bună în puşcărie, după ce a fost transferat la „deschiși”, un regim de detenție care seamănă cu un hotel pentru infractori, pentru că beneficiezi de multe facilități, mai puțin de libertatea de a părăsi închisoarea. De asemenea, pușcăriașii nu mai au gardieni, ci au doar un singur supraveghetor, primesc dreptul la muncă și dreptul la cameră intimă, dar și toate celelalte drepturi ale altor regimuri de detenție. Au obligația să intre seara la 22:00 în camere și dimineata să se prezinte la 7:00 la deschidere. Apoi, ei pot face orice doresc.

Au televizorul la liber, iar gardul care îi înconjoară nu mai e cu sârmă. De regulă, la „deschiși” se găsesc polițiști, economiști, infracțiuni fără violență, cum ar fi acte de corupție, fals și uz de fals.

Dănuț Lupu va împlini vârsta de 57 de ani în această lună, la data de 27 februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.