Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop, președintele PER: `Se vorbeşte mereu despre corupţi, dar niciodată despre cine i-a corupt pe corupţi şi cine i-a urcat în funcţii`

per.ro
Danut Pop

Președintele Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, susține într-un comunicat de presă că nebunia cu lupta impotriva corupției este de fapt un teatru ieftin menit să prostească românii. El susține că ”Se vorbeşte mereu despre corupţi, dar niciodată despre cine i-a corupt pe corupţi şi cine i-a urcat în funcţii”, ceea ce denotă o regie ieftină:

”Se aduc în scenă o justițiară și un penal, în rolurile principale, mulți securiști împrăștiați prin partidele parlamentare și o bucată mare de ciolan. Ca să fie totul credibil, se aduc și câteva vuvuzele bine antrenate, cu capacitate pulmonară, care să strige din toți rărunchii că România este cea mai coruptă țară. Se desfășoară multe episoade cu întâlniri de taină, pasiuni consumate printre rândurile de vie, sub mângâierea viței dar și schimburi de priviri profunde în jurul porcului sacrificat, sub delirul soricului. Părea captivant, erau toți: justiția, clasa politică și serviciile secrete. Ce putea să iasă rău când știau unul de altul? Abuzurile de putere luau proporții înspăimântătoare de tandrețe, ca să zic așa… Apoi, s-a schimbat regizorul și “cucuveaua” și-a luat zborul, a prins aripi atât de mari încât ce avea să urmeze, a transformat-o, pentru unii, în eroina din Justiție. Și-a amintit despre secretele prietenilor de petrecere și a început să facă dosare penale. Ceea ce nu era rău. Doar că trebuia să le fi făcut înainte și oricum, nu selectiv… dar, așa o fi fost scenariul.

Se vorbeşte mereu despre corupţi, dar niciodată despre cine i-a corupt pe corupţi şi cine i-a urcat în funcţii. Apar partide de laborator, cu personaje dubioase care completează scena politică. Ulterior, penalul ajunge pe val, deține majoritatea parlamentară și controlează aproape tot. Securiștii fierb. Eroina părăsește scena și reapare în atenția publicului Mickey Mouse, personajul laș al politicii, care ne scoate câteva poze de la petrecerile amintite mai sus, cu scopul de a-şi arăta  muşchii in fața penalului. Acelaşi Mickey Mouse care in 2015, când apăruseră dosare cu el, se plângea că aceleaşi “instituții” ii terorizează familia.

Lupta pentru putere este din ce în ce mai aprigă și detalii picante vin să contureze ceea ce mizerabil putem numi o mascaradă politică. Protocoale secrete și șampanie fină.  Aplaudacii cătușelor sunt astăzi într-o dilemă: să fie chiar toți securiști? 
Regizorii râd!

Și dintr-o dată, cade cortina…”, susține Dănuț Pop în comunicatul remis redacției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.