Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop ( PER) solicită demisia reprezentanților Ministerului Antreprenoriatului și Turismului după scenele cu România de la Târgul de turism de la New York

Facebook
Danut Pop

Dănuț Pop ( PER) solicită demisia din Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a responsabililor pentru reprezentarea execrabilă a României la Târgul de turism de la New York.

Liderul Partidului Ecologist Român critică modul stânjenitor în care România a fost reprezentată la Târgul de Turism de la New York.

“Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a băgat România în faliment la capitolul turism. S-au prezentat ai noștri reprezentanți ai ministerului la Târgul internațional de Turism de la New York, cu o perdeluță neagră și niște poze A4 printate. Ironic vorbind, eu cred că cineva din echipă a uitat în țară materialele de prezentare pentru că altfel nu știu cum va explica ministrul Cadariu că a cheltuit 8000$ la acest eveniment.

Prezentarea României, după cum spunea un mare clasic, a fost sublimă, dar a lipsit cu desăvârșire. Cred că reprezentanții ministerului uită că merg în delegații oficiale la astfel de târguri și au impresia că pleacă în vacanță pe bani publici. Gafa Ministerului Antreprenoriatului și Turismului este uriașă, iar standul a lăsat impresia că a fost făcut în bătaie de joc, ca să se mai plimbe niște nimeni incompetenți pe banii românilor. Tocmai de aceea PER solicită de urgență câteva demisii de onoare, iar dacă e cu repetiție, domnule Cadariu, vă propunem să vă semnați de pe acum demisia, ca să avem o garanție. Ce ziceți, după ce ați băgatul turismul României în faliment, nu credeți că e momentul să demisionați?” solicită Dănuț Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.