Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop, președintele PER, despre scandalul STB - Nicușor Dan: 'Nu a făcut el nimic pentru bucureșteni de când este primar!'

Radu Pop
Inquam Photos / Octav Ganea
Danut Pop

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român, susține că Nicușor Dan nu a făcut nimic de când a ajuns primar.

„Singura replică găsită de Nicușor Dan pentru angajații STB este ilegalitatea protestului, în contextul stării de alertă, catalogându-l ca o acțiune politică! Probabil că tot din cauza pandemiei nu a făcut el nimic pentru bucureșteni de când este primar!

Protestatarii STB susțin că trebuia începută negocierea pentru contracul colectiv de muncă. Ei se tem că societatea ar putea intra în insolvență din cauza unui management defectuos instaurat de PNL, declară că societatea ar avea bani de recuperat, iar în prezent se fac împrumuturi, girându-se cu terenurile societății. Un alt motiv al protestatarilor este că primarul Nicușor Dan nu a facut niciun fel de investiții în transportul public pe fonduri europene. Amintim că în timpul mandatului său, transportul public s-a scumpit în mod drastic, însă 80% din tramvaiele bucureștene sunt vechi de peste 30 de ani.

Nici la spații verzi Nicușor Dan nu s-a remarcat, deși promitea multe. Bucureștiul nu a fost niciodată mai murdar ca acum!

Nicușor Dan este un primar incapabil care nu a făcut altceva decât să se certe cu toți cei care au avut ceva de zis despre inactivitatea sa, pentru că în realitate, n-are chef să facă nimic”, a declarat Dănuț Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.