Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop, președintele PER, îl critică în termeni duri pe ministrul Transporturilor: 'Să plece. Și românii înjură, dar nu dețin funcția de ministru!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Danut Pop

Ecologistii (PER) ii transmit ministrului Drula ca autoironia nu corecteaza nicicum situatia din transporturi, dupa ce acesta a declarat ca acum se injura singur cand sta la rand, in trafic, pe Valea Prahovei.

"Ne bucuram ca Drula (n.r.: ministrul Transporturilor și Infrastructurii) are spirit de gluma, n-am bucura si mai mult sa ne arate priceperea sa. Daca nu are pricepere, macar sa continue injuraturile pentru colegii sai din coalitie si din opozitie, care au fost in ministerul Transporturilor si sa plece. Si romanii injura, dar nu detin functia de ministru" a declarat Dănuț Pop, presedintele PER.

„Ii sugeram Ministrului Drula sa adreseze cuvenitele injurii si colegilor de alianta Ionut Mosteanu, Ludovic Orban, Lucian Bode, Dan Costescu, Ramona Manescu, Relu Fenechiu, Ovidiu Silaghi, Alexandru Nazare si inca multi altii care au sfidat votul romanilor si au distrus destinele din transporturi in ultimii 10-15 ani!

Daca injuraturile lui Drula se adresau numai catre "distrugatorii de infrastructura" din PSD si acolitii acestuia, ii sugeram sa ceara socoteala si celor de pe lista completata cu managerii si membrii CA-urilor numiti politic de acestia, dar niciodata intrebati de performanta!”, a concluzionat Dănuț Pop.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.