Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daria Saville, Danielle Collins şi Naomi Osaka, în sferturile de finală ale turneului Miami Open

tenis

Australianca Daria Saville, beneficiara unui wild card şi locul 249 mondial, s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale turneului Miami Open, după ce a trecut de revelaţia Lucia Bronzetti, din Italia, venită din calificări, conform news.ro.

Saville, fostă Gavrilova, fost număr 20 mondial, va disputa primul sfert de finală la un turneu WTA 1000 după cinci ani (Roma - 2017), după ce a trecut de italianca de pe locul 102 WTA, venită din calificări şi ajunsă pe tabloul principal din postura de lucky loser, scor 5-7, 6-4, 7-5, în trei ore de joc.

În sferturi, Saville va evolua contra învingătoarei din meciul dintre elveţianca Belinda Bencic, favorită 22 locul 28 mondial, şi belarusa Aliaksandra Sasnovici, locul 60 WTA.

Americanca Danielle Collins, favorită 9, a învins-o în doar 66 de minute pe tunisianca Ons Jabeur, cap de serie 8, scor 6-2, 6-4, şi a acces în sferturi, unde o va întâlni pe japoneza Naomi Osaka, locul 77 mondial, care a trecut de Alison Riske, din SUA, locul 50 mondial, scor 6-3, 6-4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.