Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dario Bonetti, Dinamo: Este normal să apară fluctuaţii de rezultate atunci când joci cu tineri

gsp.ro
Dario Bonetti

Antrenorul principal Dario Bonetti a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că este normal ca la Dinamo Bucureşti să apară fluctuaţii în rezultate, având în vedere că joacă mulţi tineri.

"Este normal să apară fluctuaţii de rezultate atunci când joci cu tineri. La orice echipă este nevoie de îmbunătăţiri, de aceea muncim bine, iar jucătorii sunt concentraţi. Puteam să facem mai mult decât cele şase puncte de până acum. Cu puţin mai multă experienţă, cred că am fi putut avea acum minimum şapte sau nouă puncte. În ultimul meci nu am jucat aşa cum am vrut, cel puţin în prima repriză. Asta pentru că avem jucători tineri, iar evoluţiile lor fluctuează. Experienţa este cea care îl face pe un jucător să înţeleagă faptul că trebuie să fie competitiv în fiecare moment al meciului. Încercăm să mai acumulăm puncte, aşa că luni ne aşteaptă un meci important cu Mioveniul", a declarat tehnicianul dinamovist.

Dario Bonetti a subliniat faptul că jucătorilor dinamovişti le este interzis să discute despre bani.în cantonamentul de la Săftica. "La Săftica noi nu discutăm despre bani, vorbim numai despre meseria noastră şi despre cum să creştem calitatea echipei. E interzis să vorbim despre bani. Jucătorii mei sunt tineri şi motivaţi. Nu poţi juca fotbal fără motivaţie! Ei eu au o şansă bună şi lucrează foarte bine. Presiunea este normală în fotbal, dar lucrul cu adevărat important pentru noi acum este să obţinem un rezultat pozitiv în meciul următor", a precizat antrenorul roş-albilor.

Dario Bonetti a vorbit şi despre Paul Anton, Deian Sorescu şi Andrei Radu.

"Anton este un jucător foarte important pentru noi, acum are o problemă la genunchi. Când ai o asemenea accidentare este nevoie de timp pentru refacere, acesta este adevărul. El munceşte mult la recuperare în fiecare zi pentru a se pune la punct cu condiţia fizică. Şi cred că în câteva săptămâni va putea juca pentru noi. Nu ştiu ce a spus agentul lui, nu îl cunosc. Eu vorbesc direct cu jucătorii, ştiu că Anton iubeşte această echipă"

"Sorescu este cel mai important jucător al nostru şi este cu siguranţă pregătit să joace pentru echipa naţională. Are o condiţie fizică foarte bună şi a început foarte bine sezonul"

"Andrei Radu este în continuare accidentat, probabil va sta încă o săptămână. Încercăm să găsim altă soluţii pentru postul lui".

Dinamo va evolua luni, de la ora 21.30, cu CS Mioveni, în etapa a V-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.