Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Darius Vâlcov a solicitat reaudierea fostului său şef de cabinet, în dosarul de luare de mită

darius valcov catuse

Fostul ministru de Finanţe Darius Vâlcov, inculpat pentru luare mită într-un dosar instrumentat de DNA, care se judecă pe fond la Tribunalul Olt, a solicitat la termenul de miercuri reaudierea fostului său şef de cabinet Cătălin Rotea, martor în cauză.

Prin intermediul apărătorilor, Vâlcov a solicitat reaudierea, în prezenţa sa, a martorilor Cătălin Rotea (fostul său şef de cabinet în perioada în care a fost ministru al Finanţelor) şi Cristian Păduraru (om de afaceri din Slatina), argumentând că nu a fost prezent atunci când aceştia au dat declaraţie în instanţă deoarece avea alt proces la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, conform Agerpres.

Instanţa a stabilit un nou termen, pe 21 iunie, când Vâlcov ar putea să dea declaraţie în faţa judecătorului de caz. În 2015 Darius Vâlcov a fost trimis în judecată în două dosare instrumentate de DNA. Unul se judecă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar altul la Tribunalul Olt. Vâlcov este inculpat pentru trafic de influenţă şi luare de mită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.