Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Darius Vâlcov, după anunțul SRI privind atacurile cibernetice: Asta e în stare să facă, dar nu să descopere cine a venit cu mașina încendiară la Victoriei?

valcov

Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, susține, ironic, referitor la anunțul SRI privind identificarea unor atacuri cibernetice la adresa instituțiilor bancare din România, că în contextul în care pot fi desfășurate asemenea activități, Serviciul nu poate identifica persoanele care au adus o mașină cu sticle incendiare la protestul din Piața Victoriei.

"Vreți să îmi spuneți tot ce ați citit mai devreme, SRI e în stare să facă, dar nu e în stare să descopere cine a venit cu mașina cu sticle incendiare în Piața Victoriei și cine a adus autobuzele din Republica Moldova cu protestatari? Probabil Ministerul Finanțelor Publice a fost avertizat. Eu nu am fost avertizat", a declarat Darius Vâlcov la Antena 3.

SRI a transmis, sambata, că în perioada iunie-august au avut loc atacuri cibernetice de amploare asupra unor instituții financiare din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.