Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Darius Vâlcov, verdict pe OUG 114 după discuția din biroul lui Dragnea

Inquam Photos/ Octav Ganea
Darius Valcov

Consilierul premierului pe probleme economice, Darius Vâlcov, a declarat duminică seara, la Antena 3, că analizele prezentate de BNR cu privire la taxa pe lăcomie pleacă de la o premisă greșită și că „principiile” OUG 114 nu se vor schimba.

„La discutiile cu BNR atat dumnealor si noi am prezentat diferite analize si studii de impact. Sunt doua analize ale Guvernului si una a BNR. Au plecat de la o idee gresita, ca taxa pe lacomie se va incasa pe toata perioada. Ei au luat in calcul ca mereu pragul va fi de 3%, adica ROBOR. Dar daca ROBOR ar fi 1,99%, nu s-ar mai plati”, a spus Vâlcov.

Acesta a explicat ce s-a discutat, vineri, în biroul lui Liviu Dragnea, întâlnire la care au mai participat Calin Popescu Tariceanu si nr.2 din BNR, Florin Georgescu.

„S-au facut analize pe documente, pe documentele lor, pe documentele bancilor, s-a facut comparatie pe situatia din Europa. La principii nu s-a renuntat”, a spus Valcov despre OUG 114.

Citește și: Dezvăluiri EXPLOZIVE după pelerinajul de la Parlament - Ce a făcut 'secundul' lui Isărescu în biroul lui Liviu Dragnea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.